Deputatul ALDE, Toma Petcu – replică acidă pentru Fifor și Teodorovici

Intr-o postare pe contul sau de facebook, deputatul ALDE, Toma Petcu da o replica acida reprezentantilor PSD care au acuzat ALDE de lasitate dupa iesirea de la guvernare a partidului lui Tariceanu:
„Marii oameni politici din PSD, tăcuți până de curând și aliniați în spatele unui lider, au ieșit în ultimele ore să acuze ALDE de lașitate. Ei bine stimabililor, dvs știți mai bine ce înseamnă lașitatea.
Cine vorbește de lașitate? Domnul Fifor, cel care a fost remaniat din funcția de ministru al Apărării de Liviu Dragnea în 2018, atunci când a fost episodul cu scrisoarea semnată și apoi neasumată. Atunci, dle Fifor, ați fost întruchiparea perfectă a tipului de laș în politică. Așa că, mai ușor cu acuzații de lașitate la adresa ALDE.
Cine mai vorbește de lașitate? Domnul Teodorovici? Cât timp a fost în afara Guvernului nu a știut decât să critice de pe margine. Marele zmeu Teodorovici, atunci când a intrat în Guvern, brusc, toate declarațiile sale belicoase au fost date uitării. Amnezie!
Iar acestea sunt doar două exemple. Nu mai vorbim de doamna Dăncilă, cea care a fugit de votul Parlamentului atunci când ALDE i-a cerut să facă restructurarea guvernamentală. Ei bine, acum va trebui să meargă singură în Parlament.
Așadar, să îi aud pe Mihai Fifor, Eugen Teodorovici sau doamna Dăncilă vorbind despre lașitate, e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Și vă mai spun ceva, membrii și simpatizanții PSD nu uită dovezile dumneavoastră de lașitate. Așa că, mai bine ați fi preocupați de propriile voastre probleme, de cum guvernați încă vreo câteva zile, în loc să căutați să dați vina pe ALDE pentru eșecul dvs.”

3 comentarii

 1. @admin
  Comentariul Dvs. lasa de dorit, mai ales tonul si modul de adresare, chiar nu cred ca va poate face cinste… Este al doilea comentariu lasat de mine pe un articol al publicatiei pe care o administrati si primul aprobat.
  Nu am folosit „expresii triviale” … Si apropos sintagma „expresii triviale” are si un alt sens, in afara de cel stiut de dvs (obscen, urat, vulgar etc) pe care 100% l-ati avut in vedere… Poate avea sens si de „comun, obisnuit si chiar evident” !
  Probabil aveti impresia ca in spatele multor comentarii care apar se afla o singura persoana care foloseste nume diferite, probabil vreun inamic de presa sau politic… Este trist sa ma gandesc ca treceti prin astfel de traume.
  Numele meu este real si daca doriti puteti sa-l blocati, fiindca nu ma intereseaza sa fac comentarii pentru a va face unii trafic, cel putin la acest moment ! Dar este interesant atunci cand imi dau seama ca va veti gandi la acest nume in momentul in care veti primi comentarii care nu va vor fi plac, dvs ca admin sau proprietarului ori nu se incadreza in politica publicatiei.
  Oricum ati reusit sa ma faceti sa sterg opiniagiurgiu.ro din paginile salvate. Sunt sigur ca nu va intereseaza !!!
  Sper ca ati inteles, ca nu ma intereseaza sa publicati si acest comentariu ! Nu de altceva, dar nu ar da bine „la imagine” !
  Era doar un punct de vedere cu privire la atitudinea schimbatoare a unui politician si nimic mai mult. Nu avea nici cea mai mica legatura cu publicatia Dvs !!!
  Din pacate, comentariul „Nu cred ca vrei un block pentru marlanie” nu face decat sa dovedeasca o anumita latura ascunsa, probabil legata de trecut, a unora care practica aceasta nobila profesie, de ziarist … Ca unii sunt mai ziaristi decat altii, asta este o alta poveste si chiar nu are sens sa discutam ceea ce stiti si Dvs !

 2. Comportament de lingau, caruia i s-a taiat gazul !!! De ce nu a avut astfel de reactii cand era in cardasie cu PSD-ul !
  Oameni de nimic, pacat… Va veni sa cerseasca votul si sa zica cand s-a zbatut pentru tara si popor, de altfel ca si ceilalti !
  Pe de alta parte, indemnati sa se ia atitudine, dar nu publicati comentariile !!!

  1. Mai „ubicuule”, ti-am publicat toate comment-urile. De pe toate numele pe care le folosesti. Chiar si cand ai folosit expresii triviale. Nu cred ca vrei un block pentru marlanie, nu?

Comentariile sunt inchise