Deputatul Elena Dinu, alaturi de organizatia de pensionari

In data de 17 mai, deputatul Elena Dinu a participat la o şedinţă festivă prilejuită de împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea Organizaţiei de Pensionari a Partidului Social-Democrat.
“De fiecare dată, este o onoare să mă aflu printre seniorii noştri, cărora le mulţumim pentru că ne oferă tot ce este mai bun din experienţa dumnealor de viaţă, din experienţa profesională şi cea politică.
Vreau să le spun pensionarilor social-democraţi giurgiuveni că facem parte dintr-o mare familie şi avem nevoie unii de ceilalţi. Noi, cei mai tineri avem nevoie de experienţa vârstnicilor, de ajutorul şi de sfaturile lor, iar ei au nevoie de vitalitatea şi de puterea noastră de muncă.
Dar, în primul rând, au nevoie de sprijin la această vârstă, iar noi le suntem alături prin măsurile pe care le luăm”, a precizat cu aceasta ocazie deputatul Elena Dinu.
Domnia sa a amintit de eliminarea CASS la toate categoriile de pensii, de eliminarea impozitului la pensiile sub 2.000 de lei, de scăderea impozitului pentru pensiile de peste 2.000 lei, dar şi de mărirea punctului de pensie la 1.000 de lei, urmată de o altă majorare, de la 1 iulie 2018.
“Organizaţia OPSD Giurgiu este una foarte puternică şi îi felicit pe toţi membrii OPSD şi pe simpatizanţii PSD pentru rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat la ultimele alegeri!”, a declarat Elena Dinu.