Deputatul Razvan Cuc – presedinte al Delegatiei permanente a Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei

Deputatul giurgiuvean Razvan Cuc a fost votat in aceasta seara, de Camera Deputatilor si Senat, in functia de presedinte al Delegatiei permanente a Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.
Deputatul Razvan Cuc l-a inlocuit, in calitate de membru titular pe deputatul Stefan Corneliu si ocupa functia de presedinte al Delegatiei, in timp ce senatorul Titus Corlatean a demisionat din functia de presedinte si ramane membru titular al Delegatiei.
Hotararea de astazi a Camerei Deputatilor si a Senatului Romaniei a modificat astfel Hotararea Parlamentului Romaniei nr. 7 din 2017, privind aprobarea componentei nominale si a conducerii Delegatiei permanente a Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.
Este o functie onorabila si onoranta pentru tanarul deputat giurgiuvean, Razvan Cuc, daca tinem cont de faptul ca aceasta functie a mai fost ocupata de Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc si Titus Corlatean.
Asadar, in ciuda multor colegi din organizatia judeteana, care il si vazusera plecat pe la alte partide pe Razvan Cuc, acesta, asa cum a mai afirmat de cateva ori, a ramas in PSD, ba mai mult, activitatea lui este apreciata de colegii din Parlament si de conducerea centrala a PSD.