Deputatul Toma Petcu – mesaj transant cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice

Prezent la sarbatorirea Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, organizata de Clubul Pensionarilor din Giurgiu, deputatul ALDE, Toma Petcu, pe langa urarile pe care le-a prezentat pensionarilor participanti la eveniment, a transmis si un mesaj politic transant, dar si un apel la unitate…
“Vreau sa incep prin a multumi presedintelui Clubului Pensionarilor, care astazi a considerat ca este oportun sa fiu aici, alaturi de dumneavoastra.
Imi face o deosebita placere sa fiu alaturi de dumneavoastra din mai multe motive.
In primul rand vreau sa va multumesc pentru faptul ca, daca astazi vorbim despre orasul si judetul Giurgiu este, mai ales, meritul dumneavoastra. De-a lungul timpului, dumneavoastra ati fost cei care ati pus umarul pentru ca acest oras si judet sa se dezvolte.
In al doilea rand vreau sa va multumesc pentru ca toti cei de aici, in 2016 ati votat PSD si ALDE. Si iata ca astazi avem o majoritate lejera la guvernare, si va asiguram ca, pe langa lucrurile bune pe care le-am facut, avem si alte obiective importante pentru viitor.Ne intereseaza cateva lucruri prioritare, iar unul dintre acestea este, ca la sfarsitul guvernarii in 2020, absolut toate pensile sa fie dublate. Este un efort bugetar foarte mare, dar este de datoria noastra: sa gasim solutii, sa gasim acesti bani. Este de datoria noastra sa facem toate eforturile pentru ca dumneavoastra sa fiti rasplatiti asa cum meritati!
De ziua dumneavoastra vreau sa va urez la multi ani, multa sanatate si va asiguram ca nu vom trada increderea pe care ne-ati acordat-o.
In toate lucrurile bune pe care le facem acum si pe care intentionam sa le facem in continuare avem nevoie de sprijinul dumneavoastra, pentru ca Alianta PSD – ALDE sa continue. La multi ani!”, a spus Toma Petcu.