Din ciclul “Regele a murit! Traiasca Dragnea!”: Niculae Badalau vrea referendum pentru monarhie

badalau regalitateNumarul doi din PSD, senatorul Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD a lansat astazi o ipoteza bizara (venita din tabara PSD – N.R.) si cate poate produce inca un scandal pe scena politica.
Liderul social democrat a declarat astazi in fata presei centrale ca in PSD s-a pus in discutie la modul serios un referendum in care romanii sa fie intrebati daca vor trecerea la monarhie. Mai mult de atat, Niculae Badalau a precizat ca aceasta intrebare poate fi pusa in acelasi referendum in care PSD vrea sa ii intrebe pe romani despre familia traditionala…
”Eu sunt republican, dar am vazut cata simpatie a starnit regele si cred ca poporul poate fi întrebat printr-un referendum daca doresc trecerea la monarhie. Este un proiect de viitor in care presedintele si toti factorii politici trebuie sa se aseze si sa discute. Orice este posibil. Atata timp cat facem un referendum pentru familie, putem pune si o asemenea intrebare.
Sa stiti ca am discutat cu foarte multi colegi, este normal sa intrebam poporul. Desi suntem republicani, ne simtim parte a regalitatii, dar pe partea economica orbservam ca toate tarile care au monarhie merg mult mai bine”, a declarat liderul PSD..
La final, Niculae Badalau a spus ca inca nu a discutat cu Liviu Dragnea si nici cu premierul Mihai Tudose despre această idee a trecerii la monarhie…dragnea

N. R. –  Articolul este cat se poate de serios, cu exceptia acestei ultime fotografii (preluata de pe facebook) si care completeaza informatia. Mentionam ca fotografia este un trucaj si trebuie tratata ca atare.

3 comentarii

 1. eram sigur ca nu veti publica comentariul meu,fiindca e clar ca sunteti vanduti la fel ca si celelalte ziare din oras..banuiesc ca ati primit prima de craciun,si va e teama sa nu il maniati pe sefu’.

 2. Mic indreptar de readus Monarhia :
  Pasul 1 – sondaje in care gradul de simpatie pentru monarhie e vizibil crescut (probabil unul dintre aceste sondaje va fi facut de firma lui Palada). Monarhia iese castigatoare cu 142%
  Pasul 2 – Parlamentul ia act de ”semnele timpului”, astfel ca Daddy si Tări merg la Klaus cu propunerea de referendum pentru schimbarea constitutiei si a formei de guvernare. E un bun prilej pentru noi negocieri, schimburi, afaceri intre putere si opozitie (a se citi – tu imi dai parchetul ala, eu iti dau instanta aia si asa mai departe)
  Pasul 3 – Klaus pune botul, referendumul are loc, monarhia iese castigatoare si la urne (masina de vot a PSD functioneaza si aici) ajunge cu procentul la 214% in favoarea lui Duda si a lui Daisy pe tronul Romaniei.
  Pasul 4 – Klaus isi ia rufele si sculele si pleaca (la finalul mandatului, ca Daddy si Tari sunt niste gentlemeni ce dreacu)
  Pasul 5 – Toata lumea e fericita: PSD are niste marionete cu rol decorativ in fruntea tarii, PNL si USR si-au luat si ei cate o felie in urma negocierilor.
  Hai ca nu e greu.

 3. Clasic, partidele social-democrate sunt partide de intelectuali. La noi, curentul ar fi serios doar daca ar baga 10% din pib la EduCultura, cum e si firesc la o tara cu Infrastructura Intelectuala înapoiata, traitoare din creativitatea de import. E posibil coalitia sa n-aiba ce candidati opune mandatului II al lui Iohannis si de aici joaca de-a referendumul.

Comentariile sunt inchise