Directorul APDF Giurgiu sfideaza justitia

Directorul APDF Giurgiu sfideaza justitia
Directorul APDF Giurgiu sfideaza justitia

De doi ani, un angajat al APDF Giurgiu se lupta cu sistemul… hai sa-i spunem ciudat al unei companii nationale – APDF.

Lui Danut Ofiteru i s-a desfiintat postul, a fost dat afara, sau cum naiba a gasit Nemtescu (pe atunci director general) sa-i faca zile fripte lui Ofiteru.

Ofiteru s-a adresat instantelor judecatoresti si a castigat proces dupa proces… Intre timp Nemtescu a fost inlocuit cu un alt director general (pe criterii de competenta? La ambii?), dar si cel de-al doilea director general face „pe niznaiul” cand vine vorba sa puna in aplicare o hotarare a instantei.

Dan Ofiteru a castigat procesul prin care APDF are obligatia sa-l repuna in vechea functie (director general adjunct), insa actualul director – Isan Emil Alexandru – despre care se spune ca ar fi sustinut in functie de Mircea Toader – refuza sa puna in aplicare hotararea, care este definitiva si irevocabila.

De sase luni se tergiverseaza aceasta tevatura… Se pare insa ca saga se va finaliza cu… happy end. In sensul ca Isan va pleca spre Galati (obligat), iar Consiliul de administratie va numi un director interimar. Sa speram ca interimarul va respecta o hotarare a instantei.