Dragos Ujeniuc „a pledat” la bara… PSD

Dragos Ujeniuc „a pledat" la bara... PSD
Dragos Ujeniuc „a pledat" la bara... PSD

In politica, precum in viata: sa nu spui niciodata, niciodata. Avocatul Dragos Ujeniuc a ajuns si el la aceeasi concluzie, din moment ce acum este membru PSD cu adeziune in regula si foarte curand, cu carnet rosu de partid.

Prezent la conferinta de presa a PSD Giurgiu, maestrul Ujeniuc „a pledat” in fata presei locale, expunandu-si punctul de vedere si motivele care l-au indemnat sa se inscrie in PSD.

Interferenta doctrinelor a fost explicatia, in mare, insa expozeul maestrului a atins si puncte mai… sensibile ale politicii locale…

„Doctrinele se interfereaza, insa eu cred intr-o singura doctrina: dorinta de a face bine semenilor mei. Din pacate, ceea ce o sa declar, poate trece cu usurinta in sfera fariseismului, insa va asigur ca nu asta urmaresc: s-a demonstrat clar, ca, din pacate, politicienii, in general, s-au ocupat cu altceva, mai putin cu… facerea de bine.

Asadar, intrarea mea in PSD nu este manata de interese, ci dorinta mea este sa particip la viata politica locala si sa ajut acolo unde va fi nevoie. Consider ca singura doctrina tine de percepte morale – sa faci bine semenilor” a precizat avocatul Ujeniuc.

Referindu-se la un eventual „conflict” intre liberalism si social – democratie, cunoscutul avocat a precizat ca este posibil sa ai vederi de dreapta si sa aderi la un partid de stanga. Domnia sa a si explicat care au fost motivele ce l-au indemnat sa plece din PNL:

„Ce m-a determinat sa plec din PNL, a fost o incalcare grava a perceptelor morale (N.R – cu referire clara la faptul ca, in ultimul moment, Lucian Iliescu l-a schimbat pe Dumitru Beianu cu Vasile Mustatea pentru candidatura la CJ). Locul meu nu mai era acolo unde un singur om poate sa decida tot ce se intampla intr-un partid. Asadar, in plan moral ma simt total acoperit. E optiunea mea… Am ramas credincios liberalismului, insa cred si in social democratie si voi sustine candidatii USL”, a adaugat maestrul Ujeniuc.

2 comentarii

  1. uje,moldoveanul sosit pe plaiurile noastre alungat de foamea din anii 50,a cochetat,normal,cu secu ca doar securitatea trebuia sa aiba oameni in toate sectoarele. cum credeti ca a ajuns de tinar,sef de tribunal? nu a fost niciodata o mare capacitate ci un sforar si un traficant de influenta. casatorit de doua ori,a doua oara din inters material.pecerist,penelist,peledist d-al lui stolo,pedelist o scurta perioada,revenit in pnl si acum in psd. maine? in functie de cum bate vintul si de interesul personal.chestia cum ca vrea sa fie activ in viata politica si sa faca …bla,bla,vrajeli de adormit copiii. un expirat si ca securist,si ca avocat,pe penale i-au luat demult fata vuca si alti lupi mai tineri. nici cu traficul de influenta nu mai e ce fost asa ca omul s-a reorientat,a devenit pietar…si acum pesedist. maistre uje,de pensionare ai auzit? dar de cimitirul elefantilor?

  2. Si eu pledez pentru binele catatenilor………….dar permite ti mi sa i adresez o întrebare D lui avocat: in 2008 de ce nu a pledat pentru binele celor 6500 de suflete din Varasti când l a ținut in brațe pe PUSCARIABILUL Sile? (răspund tot eu: pt ca avocat fiind susținea cu aceleași argumente (cu beneficii clare pt Sine) partea răului, ca doar este avocateste!
    Despre intrarea in PSD? Ce doctrina, ce social democrație………vrajeala vor sa i arate JUPINULUI ca l decapiteaza! Si știți ceva? VOR REUȘI! Eu personal le urez mult mult succes!!

Comentariile sunt inchise