Elena Dinu: „Imi doresc să reuşim să asigurăm asistenţa medicală în Giurgiu în toate specialităţile”

In cadrul unei recente conferinte de presa, deputatul Elena Dinu, secretar al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor a adus elemente noi in ce priveste criza de medici cu care se confrunta Spitalul Judetean Giurgiu.
Deputatul Elena Dinu, fost director al Spitalului Judetean, a precizat ca se fac eforturi sustinute de catre conducerea unitatii spitalicesti si de catre conducerea Consiliului Judetean, pentru completarea garniturii de medici…
“Spitalul Judetean Giurgiu se confrunta cu un deficit de medici specialisti, chestiune care este extinsa la toate spitalele din tara. In ultima perioada au fost scoase la concurs 30 de posturi de medici specialisti, pentru a completa echipa de medici din Spitalul Judetean, insa la concursuri s-au prezentat doar 4 candidati. Doi dintre acestia au promovat examenul – un medic oncolog si un specialist in obstetrică-ginecologie.
In ultimul an, am luat legatura cu mai multi medici rezidenti, intr-o incercare de a-i atrage la Giurgiu. Mai ales ca medicilor li se ofera o serie de facilitati de catre Consiliul Judetean: plata costurilor pentru naveta, asigurarea unei locuinte de serviciu, asigurarea salariilor stabilite prin noile masuri ale Guvernului”, a precizat Elena Dinu
In legatura cu situatia creata la cabinetul de oncologie, deputatul Elena Dinu a precizat ca medicul specialist care a promovat concursul din 9 iulie isi va prelua postul dupa finalizarea procedurilor legale.
“Prin eforturi conjugate ale tuturor celor cărora chiar le pasă de sănătatea oamenilor, îmi doresc să reuşim să asigurăm asistenţa medicală în Giurgiu în toate specialităţile”, a spul Elena Dinu.

Un comentariu

  1. Demna de admirat doamna deputat, pentru ce ne doreste si isi doreste.
    In tinerete ca suprefect si tanar medic voia sa ne trateze la Ruse.
    O, cum se schimba lucrurile si crezul politic(interesul?)

Comentariile sunt inchise