Felicitări, domnu’ Velicu! Colegii “ie” alături de DVS…

Nici nu s-a uscat tușul pe articolul de ieri, in care tocmai spuneam că domnu’ Velicu Florian a trecut prin trei partide, motiv pentru care nu e traseist, că s-a și intamplat nenorocirea in Portul Giurgiu.
Nu s-a scufundat nicio barjă, nici nu s-a decolmatat șenalul navigabil, ci mai rău: de parcă i-am fi lăudat calitățile de manager, domnu’ Florian Velicu a fost remunerat de partid cu funcția de director general al APDF Giurgiu.
Daca socotim că domnu’ in cauză este consilier județean și director executiv al ADI “Sănătate asigurată prin apă curată”, plus incă un pui de vicepreședinte la nuș’ce for internațional bruxelez al cărătorilor de apă in căuș, această nouă funcție vine să incununeze o carieră cu multe… succesuri.
Felicitări, domnu’ Velicu!
Colegii DVS de partid, care pană mai ieri vă injurau și vă vorbeau de rău pe la colțuri, uimiți de fulgerătoarea dumneavoastră avansare, vă sunt alături, vă felicită pe rețelele de socializare sau telefonic, si se intreabă care este secretul, cum se face ca in doar patru ani de la adeziune să ai asa o carieră fulminantă. Nu de alta, dar multi sunt liberali de 30 de ani si n-au găsit secretul succesului.
Pentru că si noi va admirăm, vă impartăsim o taină: surse din partid ne-au confirmat că majoritatea colegilor vă injură in continuare… in gand. Doar cei mai curajoși, in șoaptă…
Iată mai jos cateva exemple de colegialitate… nedisimulată:
Ciprian Danciu este cu Velicu Florian.
2 ore ·
Îl felicit pe Velicu Florian pentru preluarea conducerii APDF Giurgiu! Am convingerea că această numire va duce județul Giurgiu mai aproape de profesionalizarea funcțiilor publice mult dorită de giurgiuveni!
Felicitări, Florian!

– Chiran Adrian
2 ore ·
Felicitări, Velicu Florian!

– Dana Andreea Danciu este cu Velicu Florian.
2 ore ·
Colegul nostru Florian Velicu, Secretar General al #PNLGiurgiu, preia conducerea Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale S.A Giurgiu (APDF). Felicitări și succes!
Iadu Michiduţă

3 comentarii

  1. Barosane Velicu, te-ai scos. Mai tii tu minte cum conduceai microbuzele spoitorilor cu blugi ? Apoi i-ai dat în gât la Nelutu, știi tu care Nelutu!
    Te-ai ajuns barosane!

    1. PRESPALATULE ESTI TAREEEEEEE, EU PRIVEAM DE LA BALCON CUM JUPIN VELICU BASCULA IN FATA BLOCULUI DE LA AUTOGARA UNDE LOCUIA PE CEI MENTIONATI DE TINE DAR MAI ERAU SI DIN BUCURESTI, IAR CIND COBORAU CU ACELE BAGAJE URIASE, PUR SI SIMPLU BLOCA STRADA. #ACUM ESTE OM POLITIC CU STAIF, CU VILA PE STR. SALCIEI CU UN GARD CA LA PENITENCIAR SI CU VILA LA MUNTE # ASTA INSEAMNA SA FII SMECHER SI SA CERSESTI VOTUL FRAIERILOR.

Comentariile sunt inchise