Florian Velicu – noul secretar general al PNL Giurgiu

Miercuri, 14 august, liderul PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu a sustinut o declaratie de presa, imediat dupa sedinta Comitetului Director Judetean al formatiunii pe care o conduce.
Dan Motreanu a facut cateva precizari cu privire temele discutate in acest for al liberalilor giurgiuveni: pregatirea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea lui Klaus Iohannis si probleme de organizare interna (numirea unui secretar general al organizattiei judetene.“La intalnirea din Comitetul Director Judetean a fost facuta o propunere pentru numirea unui secretar general al organizatiei judetene PNL Giurgiu, iar votul s-a indreptat catre domnul Florian Velicu, consilier judetean PNL.
Lanfga mine se afla si domnul Marian Maroiu – presedinte al organizatiei municipal Giurgiu, care va avea o misiune foarte grea – aceea de a strange 5.000 de semnaturi de sustinere pentru presedintele Klaus Iohannis din municipiul Giurgiu.
De altfel, PNL Giurgiu si-a propus la nivel de judet sa stranga 29.000 de semnaturi, cu 4.000 peste numarul de voturi obtinut la alegerile europarlamentare. Pentru prezidentialele din aceasta toamna ne propunel ca PNL sa devina primul partid din judet ca si procentaj pentru realegerea in functia de presedinte a domnului Klaus Iohannis.
Suntem inca in etapa de organizare interna a PNL Giurgiu, am stability responsabili pentru fiecare localitate din judet, responsabili care vor participa alaturi de organizatiile noastre locale, in campaniile de stranger de semnaturi. Acestia mai au un atribut foarte important – Acela de a constitui nuclee sau organizatii PNL, acolo unde acestea nu exista”, a declarat Dan Motreanu.