Floricel a fost „nasit” de Petrache la PNL

floricel PNLSe pare ca a fost unanimitate astazi in sedinta Biroului Politic Judetean la PNL, in ceea ce priveste primirea „in randurile PNL a tovarasului Nicolae Florian”… Desi nu s-a votat, au avu loc „spiciuri” pline de cuvinte alese… Mimica iesirii din sedinta a liberalilor si pedelistilor a vea intiparit… sentimentul fiecaruia. A urmat conferinta de presa la care au participat „impricinatul”, flancat de co-presedintii Dumitru Beianu si Gheorghe Stefan, impreuna cu reprezentantul de la Centru – Marian Petrache.

Desi a negat tot timpul ca ar duce tratative cu Nicolae Florian si a aruncat anatema pe jurnalistii care scriu la comanda, Dumitru Beianu a declarat astazi ca „… intrarea lui Nicolae Florian In PNL este o rasplata pentru activitatea pe care am avut-o in ultima perioada. Am discutat de multe ori cu domnul Nicolae Florian si am gasit in el un om deschis cu abordari constructive… Ii multumesc pentru decizia luata…”. Acelasi Beianu a spus ca Floricel vine intr-o echipa care-l apreciaza si ca il asigura ca „majoritatea liberalilor il considera cel mai potrivit candidat al PNL la Primarie”…

Ce-o fi in inima liberalilor, numai… Beianu stie…

Ceva mai calm, fara „floricele” in discurs a fost Gheorghe Stefan, care a recunoscut ca Nicolae Florian poate fi „un cap de pod” pentru castigarea alegerilor… „Am spus de mai multe ori ca mi-l dorec pe Nicolae Florian Alaturi si iata ca este aici. Apreciez modestia si onestitatea lui…”.

Cum era de asteptat, Nicolae Florian (care nu este defel un mester al vorbelor) a parut ca si-a invatai discursurile pe de rost, ca de altfel si raspunsurile la intrebarile citite de cei programati sa le puna… El a multumit colegilor liberali (ce repede a invatat fraza asta, la numai cateva ore dupa ce si-a prezentat demisia din PSD!!) pentru caldura cu care l-au primit si a spus ca „impreuna vom depune eforturi pentru reconstruirea unei echipe puternice”, recunoscand in acest fel ca a intrat intr-o echipa care este vraiste si ca el este „alesul”, cel care va reconstrui PNL, un fel de Lucian Iliescu, dar nu de la Gabluc, ci de la Nova Force…

Cea mai coerenta si banala fraza a fost urmatoarea: „Mi-a fost greu sa iau decizia de a demisiona de la PSD, dar trebuie sa punem inaintea intereselor noastree, pe cele ale comunitatii”… Hai sa fim seriosi, mai crede cineva in frazele astea sforaitoare?

N.R. Daca ar fi sa analizam figurile din fotografia care insoteste materialul, vom constata ca nimeni nu are o mina fericita…

9 comentarii

  1. Doamne ajuta!!!!mult succes Giurgiuveanule… Și fii sigur ca îl vei bate pe Barbu la alegeri mai rău decât i.a bătut norvegienii pe steaua aseară!!!!

  2. Si pentru ca este in folosul comunitatii, sa ne spuneti cum este cu psd-istii care sunt si angajati la televiziunea domniei dvs ?! Acum ca sunteti la PNL, cum vine treaba asta, este o colaborare, sau schimbati strategii de campanie sau sunteti unul si acelasi partid defapt???

  3. Acest anonim al materialului este rupt de realitate, nepromovând realul ci anonimul actual din primărie, un agramat crescut în crâng care este într-o mare frică pentru alegerile din 2016.

    D-le anonim, Giurgiuvenii au nevoie de oameni cu carisma managerială, nu hahalere.

    Urez succes maxim domnului Floricel la alegerile din 2016.

  4. Lasă că au giurgiuvenii o mină fericită,deja unii dintre ei au început campania electorală pentru Primărie! Sunt atâtea adeziuni ale giurgiuvenilor pentru”mișcarea” făcută de fostul deputat PSD -ist (pe alte site-uri),încât stai si te întrebi,asa de la o distanță de vreo 60 de km.,”dar chiar giurgiuvenii astia nu mai au altceva mai bun de făcut?”Vorba aia,a trecut Sf.Maria,nea Marin Anton culege via,părinții și copiii au început să umble după rechizite școlare și câte alte probleme nu apar zi de zi,ca să uităm de politică!

  5. Asa da, avem un om care merita votat de Giurgiuveni. Votam cu drag Nicolae Florian.

    Barbu un agramat si mincinos incurabil, vorbele din fundul curtii si fata bataturii.

    1. mai Alexandru, daca Barbu e agramat, Floricel cum e?vreun doxat elitist? imagineaza-l intr-o ipostaza oficiala, fugi de rupi pamantul.

  6. Fericirea e o stare a sinelui care nu este determinata de intrarea intr-un partid!imaginea arata o stare echilibrata ,o stare normala a autopropusilor in functii politice.

  7. Barbule ești mâncat la alegeri. Alegere eșuată din partea președintelui tău. Mai vreți și în parlament!???. Voi nu vedeți că sunteți anonimi.

    Mai învederați și minciuni în aceste editorialuri. A intrat frica în voi. O să pierdeți atăt alegerile locale, cât și parlamentare, invizibili și mincinoși ce sunteți.

Comentariile sunt inchise