Genu Nan: Nu m-a luat nimeni la ALDE, a fost alegerea mea!

Dupa o activitate de foarte multi ani la PSD Giurgiu, Genu Nan a ales sa schimbe echipa, alaturandu-se formatiunii politice condusa la Giurgiu de deputatul Toma Petcu.
Vineri, 12 aprilie, la conferinta de presa saptamanala de la ALDE Giurgiu, intrebat cum a fost convins sa intre in ALDE, Genu Nan a declarat:
“Multumesc deputatului Toma Petcu pentru faptul ca m-a convins sa intru in aceasta echipa frumoasa, echipa pe care o cunosc si unde am multi prieteni, o echipa din care am ales sa fac parte, pentru a realiza lucruri bune pentru cetatenii judetlui si municipiului Giurgiu.
De asemenea, multumesc fostilor colegi si prietenilor din PSD si ii asigur in continuare de toata prietenia si respectul meu.
Nu am fost luat de nimeni, venirea la ALDE a fost alegerea mea”, a declarat Genu Nan.
La randul sau, deputatul Toma Petcu a apreciat decizia lui Genu Nan, spunand ca experienta politica si “tineretea” acestuia este un castig pentru ALDE Giurgiu.
“Este un castig mare pentru o constructie de viitor. Mai ales ca Genu Nan are experienta si activitate indelungata in politica.
Nu va ascund faptul ca sunt foarte multi oameni din PSD, care vor sa vina la ALDE, unii dintre acestia chiar cu functii. Le-am explicat ca exista o intelegere la nivel national si pe plan local, ca cei care au functii alese sau numite nu pot veni catre ALDE, chiar daca si-ar dori, pentru ca nu se fac astfel de “transferuri”, a declarat deputatul Toma Petcu, presedintele ALDE Giurgiu..