Guvernul PNL – Bani pentru dezvoltarea județului Giurgiu

In ședința de Guvern din 25 martie, prin două Hotărâri de Guvern, au fost aprobate sume importante de bani pentru Consiliul Județean Giurgiu și pentru Primăria municipiului, sume care vor permite modernizarea județului.
Intr-o postare pe contul său de facebook, europarlamentarul Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, preciza:“Administrația Giurgiu are la dispoziție acum:
– 11.700.000 pentru finalizarea a două drumuri județene: DJ 411 Limita Călărași – Clejani și DJ 603 Naipu – Comana
și
– 7.037.000 lei pentru achitarea unei datorii lăsate în urmă de administrația locală PSD: titluri executorii și propriri înființate pentru serviciul de salubrizare al Municipiului Giurgiu.
Fără acești bani alocați de Executivul liberal, proiectele de infrastructură și modenizarea județului ar fi fost abandonate, iar banii primiți de la UE ar fi trebui returnați.
Atenție! Sumele primite acum reprezintă a treia alocare pe care Guvernul liberal o aprobă pentru județul Giurgiu în doar șase luni (septembrie, decembrie, martie) și depășesc deja alocările pe care administrația Giurgiu le-a primit de la Guvernul PSD în 4 ani (2016 – 2019).
Un merit deosebit pentru sumele aprobate în această seară îi au parlamentarii PNL de Giurgiu.
Pas cu pas, plătim datoriile lăsate în urmă de o administrație ireponsabilă și pornim dezvoltarea județului Giurgiu”.
La rândul său, Dumitru Beianu, președintele CJ Giurgiu, a postat un mesaj pe contul său de facebook:“Parlamentarii PNL, tur de forța pentru aprobarea unor sume consistente reprezentând datorii, ale CJG și Primaria Giurgiu, din mandatul trecut.
Aprecieri sincere pentru înțelegerea dovedita de premier, dl. Florin Câțu.
Mulțumiri, Gabi Horga, Alexandru Andrei, Toma Petcu și, nu in ultimul rând, Dan Motreanu!”