Hotărâre definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel: Nicuşor Iacob revine pe funcţia de consilier judeţean

Instanţa – Curtea de Apel Bucuresti – a dat câştig de cauza consilierului judeţean liberal Nicuşor Iacob. Solutia este definitivă şi irevocabilă. Iar Nicuşor Iacob se va prezenta la prima şedintă de CJ pentru a fi repus in funcţie.
Consilierul a fost “dat afară” din CJ in luna februarie 2018, de preşedintele institutiei Marian Mina, cu un simplu “Vaya con Dios”. Evident, in urma actiunilor subversive ale prefectei de atunci, Nina Crişu, care a făcut ceea ce i s-a transmis să facă din postura de apolitic(ă) de către un mahăr politic.
Acum, domnia sa a fost mazilită din functia de prefect, iar instanta i-a dat caştig de cauza lui Iacob, care abia aşteaptă să dea ochi cu “călăul”…
“Am totuşi o mică satisfactie: odată cu revalidarea mea o să mă intalnesc in Consiliul Judetean cu doamna Nina Crişu, care după toate cate a făcut, dupa toate problemele avute, a fost promovată ca secretar al CJ. Va fi o revedere placută…”, a declarat Nicuşor Iacob.
Problema este alta: cine ii va plăti lui Nicuşor Iacob indemnizatia de consilier judetean pentru cele nouă luni cat a stat pe tuşă? Doamna Nina Crişu pe persoană fizică, cea care din calitatea de prefectă şi-a bătut joc de meserie?
Sau Consiliul Judetean? Ceea ce n-ar fi tocmai corect, pentru că se atentează la buzunarul contribuabililor, iar institutia amintită stă destul de rău financiar.
Este o pistă de urmărit si promitem să ne tinem ca scaiul de potentatii zilei, să nu ne bage mana-n buzunar…
I.D.