I Love Baneasa – Spectacol de Florii, organizat de Viorel Rotaru

I love Baneasa, a fost motto-ul sub care s-a desfasurat sarbatoarea Floriilor la Baneasa.
Organizata de Viorel Rotaru (Biju), sarbatoarea a adunat pe terenul sintetic mai mult de o mie de locuitori ai comunei.
Daca in dimineata de Florii a fost innorat si a plouat, dupa ora 14:00, cand a fost programat evenimentul, cerul s-a inseninat, iar soarele a fost generos. Dupa sufletul si inima organizatorului…
Vedetele care au incantat inimile locuitorilor din Baneasa au fost, prezentatorul – fiu al localitatii – vestitul om de televiziune – Gheorg si incontestabilii interpreti de muzica populara, Petrica Mitu Stoian si Constantin Enceanu.
Colegii de partid ai lui Viorel Rotaru au fost prezenti pentru a-l sprijini pe acesta, mai ales ca, profitand de spectacol, Biju si-a prezentat si echipa de consilieri locali, cu care va candida in alegerile din 10 iunie 2012, pentru functia de primar.
Ministrul secretar de stat, Marin Anton, initiatorul Miscarii pentru Noul Giurgiu, impreuna cu primarii din Floresti Stoenesti, Comana, Ghimpati, Joita, dar si membri marcanti din conducerea partidului de la Giurgiu, au urcat pe scena alaturi de Viorel Rotaru, pentru a arata locuitorilor din comuna ca sunt alaturi de el si ii acorda toata increderea pentru alegerile care vor urma.
Desi primarul in functie, Gheorghe Dorobantu, a incercat sa opreasca locuitorii sa participle la evenimentul organizat de Viorel Rotaru, oamenii au ignorant chiar si amenintarile cu amenzi si cu sistarea ajutoarelor sociale si au mers la manifestarea celui pe care-l vor alege ca primar.
“Cred ca este nevoie de o schimbare in Baneasa. Asa nu se mai poate. De 16 ani nu se mai face nimic aici, nu se pune asfalt, iluminatul stradal este la pamant, iar hotii isi fac de cap… Daca in urma cu mai multi ani, concetatenii mei aveau locuri de munca in localitate, acum toate acestea au disparut, iar o mare parte din oameni sunt nevoiti sa faca naveta… Si appropo de naveta, acum nici mijloacele de transport in comun nu mai sunt, iar primarul nu face nimic…
In timp ce in celelalte comune din jurul nostru se fac proiecte, se asfalteaza pana si drumurile din camp, noi traim aici ca in evul mediu… De aceea, oamenii trebuie sa inteleaga ca e nevoie de o schimbare, de alta mentalitate, de alt gospodar, care sa inteleaga nevoile locuitorilor si sa dezvolte comuna” – ne-a declarat Viorel Rotaru.
Petrecerea de la Baneasa a durat pana tarziu in noapre, iar oamenii au fost bucurosi ca in aceasta zi de sarbatoare, cineva s-a gandit si la ei.