Iliescu – DA, Badalau – NU!

Iliescu - DA, Badalau - NU!
Iliescu - DA, Badalau - NU!

Întrebat daca în urma cu o luna a avut o întâlnire cu Lucian Iliescu si Niculae Badalau, Marin Anton a negat vehement.
„Nu m-am întâlnit în aceasta formula niciodata. Nici la Giurgiu, nici în alta locatie. Si nu am pus la cale nimic <<electoral>> cu sefii USL pe care-i mentionati”.
Marin Anton, Lucian Iliescu si Niculae Badalau au fost „acuzati” de surse din partidele pe care le pastoresc , de întâlniri „subversive” prin care ar fi pus la cale agenda electorala pentru 2012.
Marin Anton a precizat ca nu va face niciun compromis politic cu partidele din USL.
„Eu vreau sa fac ceva pentru Giurgiu – pentru municipiu si judet. Vreau cu adevarat ca oamenii sa traiasca mai bine si de aceea ma zbat sa aduc fonduri pentru oras si judet. Nu fac întelegeri de acest gen cu nimeni în afara de oamenii din PDL.
Întrebat daca l-ar dori în PDL pe vreunul dintre liderii USL din Giurgiu, Marin Anton a precizat ca pe Lucian Iliescu l-ar vrea lânga el în partid.
„Pe Lucian Iliescu l-as primi în PDL, dar pe Niculae Badalau, nu!”.

Un comentariu

  1. My partner and I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be just what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on most of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

Comentariile sunt inchise