Inghesuiala mare la PSD, pentru Primaria municipiului – si deputatului Elena Dinu ii face cu ochiul o candidatura

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru o publicatie giurgiuveana online, deputatul Elena Dinu este intrebata daca, in ipoteaza in care Nicolae Barbu nu va mai candida, va opta domnia sa pentru o candidatura din partea PSD.
Elena Dinu pozeaza putin inainte de raspuns si, dupa pauza psihologica de rigoare, raspunde sacadat:
Nu… stiu… sigur!
Intregul interviu sau numai acest raspuns (minutul 3:08) il puteti viziona aici:
http://giurgiupesurse.ro/exclusiv-deputat-elena-dinu-despre-giurgiu-giurgiuveni-si-candidatura-la-primaria-municipiului/
Nu putem sa nu ne intrebam legitim: cade candidatura potentului si inegalabilului Catalin Corbea? Cel care “a facut din Prundu un colt de rai”, a facut si un pas inapoi?
Ori PSD va merge cu doi candidati (sau mai multi), ori merge la cacealma intru derutarea adversarilor…
Revenind la doamna deputat Elena Dinu si la interviul cu pricina, ne-a frapat fatalismul spiciului, cand a vorbit despre municipiul Giurgiu: “(…) avem un oras trist, cu oameni nefericiti si suparati (…) Noi, la nivelul administraţiei locale, nu am ştiut vreodată ce vrem. Suntem în acest moment un oraş fără vreun fel de perspectivă. Este trist, este neplăcut, dar trebuie să conştientizăm odată acest lucru. S-ar putea să fie prea târziu când vom avea noi, oamenii politici, curajul să privim în faţă adevărul. Îmi doresc un oraş viu, deschis, occidental, să punem în valoare avantajul pe care ni-l oferă Dunărea.”
Pai bine, mai doamna, nu ati fost ditamai presedinta femeilor PDL (in timpul guvernului cu acelasi nume)? Nu ati fost consilier municipal? Nu v-ati opus dumneavoastra, ca si consilier PNL, la aprobarea unor investitii pentru locuitorii astia “nefericiti si suparati” (locuri de joaca, parcari, etc)? Si, “nefericitii” v-au taxat atunci, cu 11% la locale…
Va dorim “succesuri” la locale, dar va reamintim ca “tristii, nefericitii si suparatii” de electori au inca memorie buna.
N.F. Ricitu