Intalnire USL Giurgiu – la centru

La sfarsitul saptamanii trecute, Niculae Badalau si Lucian Iliescu s-au intalnit la Bucuresti cu lideri ai USL –  Liviu Dragne si secretarul general al PNL – Eduard Helvig, „pentru a rezolva unele probleme din USL Giurgiu”. Badalau a fost insotit de Cristian Marciu si Vasile Andronache. Din partea PNL Giurgiu au fost prezenti la intalnire, Lucian Iliescu, Dumitru Beianu si senatorul Vasile Mustatea.
Ca de obicei, va tinem la curent cu modul in care au decurs discutiile la nivel central, dar si care a fost modul de rezolvare al celor de la centru. Simplu. Liviu Dragne a fost ca rabinul din anecdotele cu evrei. Le-a spus pesedistilor si penelistilor: „… si voi, de la PSD, aveti dreptate, si voi de la PNL aveti dreptate…”. De acum incolo, fiecare face ce a inteles. Fiecare cu capacitatea de decriptare a mesajului, cu dreptatea lui…

Intalnire USL Giurgiu - la centru
Intalnire USL Giurgiu - la centru

Un comentariu

  1. Outstanding post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Many thanks!

Comentariile sunt inchise