Invitatie la dezbatere televizata

Invitatie la dezbatere televizata
Invitatie la dezbatere televizata

Daniel Fita si Bogdan Cantaragiu, candidati pe colegiul II Senat si III Camera Deputatilor, au lansat o invitatie la o emisiune de dezbatere televizata, contracandidatilor din USL – Lucian Iliescu si Viorel Teodorescu.

„Ii invitam si ii asteptam pe cei doi contracandidati, la o dezbatere televizata la una dintre televiziunile locale. O dezbatere in care sa discutam si sa gasim solutii pentru problemele judetului, ale localitatilor, ale oamenilor. Sunt probleme cu locurile de munca, cu terenurile agricole, cu spitalele…

Sigur ca noi ne asumam greselile guvernarii, insa venim si cu solutii…”, a spus Daniel Fita.

Bogdan Cantaragiu a adaugat ca si el isi doreste aceasta confruntare. Cat despre campania electorala, liderul ARD a spus ca cel mai bun trebuie sa castige.

2 comentarii

  1. Ionescu a lui escu esti cumva slugapreaplecata a mosului ?,unde erai tu si ai tai cand zici ca astia tineri au distrus economia si sanatatea, ce-ai facut sa-i impiedici daca ai vazut si stii ca asa este, sau vorbesti doar ca sa te bagi in seama ?Cat despre benere ,rusine sa le fie ,de 3 ori rusine, n-aveti pic de demnitate si de onoare, de ce nu le dati jos ziua daca sunteti oameni curajosi ..de fapt ce oameni..Cat despre tinerii care vor sa schimbe ceva ,lasati-i sa schimbe ,doresc si pot sa faca acest lucru, rupeti zagazurile odata, aratati-le ca se poate si altfel ,mosilor mai stati in fata portii cu luleaua-n gura si ziarul in mana, bucurati-va de anii care-i mai aveti , nu va luptati cu cei care maine va vor da un pahar cu apa..

  2. Ce spun ăştia, că sunt probleme cu locurile de muncă, cu agricultura, cu spitalele? Păi ei unde erau când au distrus economia şi sănătatea ai lor cu toţii? Spun că au soluţii? Ne-am săturat de soluţiile lor.

Comentariile sunt inchise