Invitaţie la manifestările organizate cu ocazia Zilei Dunării

cama 1Duminica, 26 iunie se sărbătoreşte Ziua Internațională a Dunării, zi in care cei peste 100 de milioane de cetateni care locuiesc pe malurile fluviului pot sa se bucure si sa reflecteze asupra rolului vital al batranului Danubius.
Primaria municipiului Giurgiu, in parterneriat cu Centrul Cultural “Ion Vinea” invita toti locuitorii sa ia parte la manifestările organizate cu ocazia Zilei Dunării. Manifestarile sunt organizate cu sprijinul Clubului Nautic San Giorgio, Aqua Carpatica, Administrația Națională Apele Romane şi Kiss FM Giurgiu începând cu ora 09:00, pe Canalul Sf. Gheorghe, în zona Podului Bizetz.cama 2
La acest eveniment va fi prezent, pentru al patrulea an consecutiv si Ivan Patzaichin,in cautare de noi campioni la vaslit.
Zona de agrement Canal Cama, cel mai nou loc de relaxare din Giurgiu vine in intampinarea celor doritori de distractie si va invita la o plimbare cu una din cele 21 de ambarcatiuni, iar personalul acestei baze va sta la dispozitie in fiecare zi, incepand cu orele 10 :00.