Ionel Dinu schimbă ordinea candidaţilor PNL pentru Primăria Giurgiu

Intr-o emisiune LIVE la OPEN TV, Ionel Dinu, membru activ al liberalilor a făcut o declaraţie cel putin şocantă, o declaratie care poate provoca un scandal de proporţii între liberalii giurgiuveni.
Fără drept de apel, Ionel Dinu susţine ideea că pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, cel mai potrivit candidat ar fi… Toma Petcu, secondat şi ajutat de Marian Măroiu…
Iată mai jos declaraţia integrală, pe care o puteţi urmări şi video la minutul 29 din această filmare https://www.facebook.com/opentv1/videos/631782247418384/
“In cadrul PNL Giurgiu nu se ştie încă cine va fi candidatul pentru primăria municipiului Giurgiu. Stiu că în sondajul intern al PNL Giurgiu, domnul Marian Măroiu a ieşit pe primul loc, dar de la sondaje şi până la decizie este mult… Eu aş vedea lucrurile altfel, pentru ca PNL să aibă o şansă în faţa domnului Nicolae Barbu pentru funcţia de primar al municipiului: Eu îl vad pe domnul Maroiu secondând un alt candidat al PNL Giurgiu – Toma Petcu. Este o părere personală, însă în prima şedinţă de Birou Permanent o să propun acest lucru.
Domnul Petcu Toma a fost ministru şi are altă anvergură, nu mai vorbesc de notorietate, mai ales la cât bine a făcut dânsul oraşului. Cred că se vor înţelege să meargă în tandem şi domnul Maroiu să fie viceprimar… Cred că doar în această formula, PNL Giurgiu poate câştiga alegerile la municipiul Giurgiu.
Aceasta este propunerea pe care o fac filialei PNL Giurgiu”, a declarat Ionel Dinu.