Jemenfișism… dă Prefectură

GUV 1 copyEste aproape ora 21:00 si Prefectura nu sulfa un cuvant despre situatia drumurilor din judetul pe care (cica) il pastoreste.
Pe site-ul Ministerului Transporturilor exista o situatie a modului in care se circula pe toate drumurile din tara, insa sunt giurgiuveni care urmaresc si se informeaza din media online locala.
Asadar, de la ora 19:06, site-ul Guvernului Romaniei (Ministerul Transporturilor) – http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp – ne anunta ca pe DN 5A (Falastoaca – Isvoarele) nu se circula din cauza ninsorii abundente si a vizibilitatii reduse. Asadar, circulatie intrerupta! Pe drumul respective se actioneaza cu doua autoutilaje.
Pe acelasi site, la aceeasi ora, suntem anuntati ca pe DN 5B (Giurgiu – Ghimpati), circulatia a fost restrictionata pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone. Pe drum se actioneaza cu 3 ATB-uri, o Freza. Un buldoexcavator si un incarcator.
Mai mult de atat, la ora 20:11 acelasi site ne anunta ca circulatia pe DN 41 (Oltenita – Plopsoru GR), circulatia este intrerupta si se actioneaza cu doua autofreze, un buldoexcavator si trei autobasculante.
Si Prefectura Giurgiu tace…
Jemenfișism dă… Prefectură.GUV 2