Jurnalistul Dan Andronic deschide lista pentru Camera Deputatilor a PMP Giurgiu

andronic-radu-popaPresedintele PMP Giurgiu – deputatul Radu Popa a sosit astazi dupa amiaza la Giurgiu (26 octombrie) doar pentru a participa la depunerea oficiala a listelor de candidati PMP pentru alegerile parlamentare. Liste surprinzatoare, daca luam in calcul faptul ca deputatul (giurgiuvean la origine) nu apare pe aceste liste. Cert este ca pe primul loc pentru Camera Deputatilor de pe lista PMP Giurgiu este jurnalistul Dan Andronic. Asadar se poate spune ca PMP joaca tare, “la rupere”…
Jurnalistul de la Capitala a declarat pentru Open TV ca propunerea de a candida la Giurgiu a venit din partea fostului presedinte, Traian Basescu…
“Propunerea a venit pe neasteptate. Ieri am primit un telefon de la presedintele Traian Basescu, care m-a intrebat daca accept locul I pe lista la Giurgiu. Am acceptat, si iata ca am venit… Vreau sa castigam, vreau ca PMP sa devina un partid important si vreau sa intram in Parlament”.
Intrebat daca stie ceva despre Giurgiu, Dan Andronic a fost destul de incurcat si a recunoscut doar ca a venit cu prietenii la pescuit… Si a mai declarat ceva surprinzator:
“Stiu despre Giurgiu suficient de mult, ca orice bucurestean, am trecut prin Giurgiu de multe ori, chiar si la pescuit… Am vazut orasul si va spun ca este o imagine care m-a frapat, un bloc cu termopane in fata si in spate netencuit… Cam asta trebuie sa se intample in Giurgiu – sa tencuim si spatele. Giurgiuvenii mi se par oameni obisnuiti, care-si cauta un rost, care sunt preocupati de ziua de maine… Nu este problema numai de lipsa locurilor de munca, asa cum spun politicienii, ci este vorba de lipsa sperantei. Oamenii cauta sperante, daca le putem da acest lucru este o batalie castigata”, a declarat Andronic.
Speram doar ca jurnalistul Dan Andronic sa nu vanda doar sperante giurgiuvenilor in aceasta campanie electorala, ci sa incerce sa aduca ceva mai palpabil – si nu ne referim aici la galeti, pixuri, etc.) ci la un program coerent care sa scoata Giurgiu din conul de umbra si de indiferenta in care a fost bagat tot de politicieni.

N.R. Pe locul II pe aceeasi lista este Ion Vasilache, urmat de Nicolae Preda, Aurel Boianu, Mihai Bogdanescu si Stelea Pana.

Ion Diaconescu

9 comentarii

  1. P.S.

    Draga Adonis,

    daca ai ceva sa-mi reprosezi, spune-mi in fata, barbateste. E mult mai bine asa.

    Tocmai de aceea „prietenii” de „la suc” si in mod sigur si altii, nu ma inghit. Unul din defectele mele este ca spun ceea ce gandesc, verde-n fata, fara ocolisuri. Fa-ti o retrospectiva a vietii si trage singur concluzia in legatura cu cine-i cotarla si cine e chiar si caine, dar credincios.

    Ca sa revenim la subiect si proverbe. (sau proverburi, EBA poate sa stie mai bine)

    Eu n-am fost in IT dar am auzit un proverb p-aci pe la romani (tot latini si ei):

    „Cainele moare de drum lung si necotarlele de grija pseudocotarlelor.

    Week-end frumos !

  2. Adonis F., Mirc-ul coroborat cu „Feisbucu” au distrus si aia 4 ani in care invatatoarea s-a chinuit sa te lamureasca care-i treaba cu scrisul. Pacat, ai un nick istoric…

    Cunosc discutia „de la suc” despre mine si ma intereseaza putin spre deloc. Totusi, daca exista un sigur om care a apelat la mine si i-am intors spatele, acela are dreptul sa ma judece. Tu cine esti ? Sunt mai independent decat poti sa accepti.

  3. Ioana Popescu cum de le ști tu pe toate :)).De data asta nu tzia ieșit.Ai cam luat-o pe arătură..Sau ești vreun Ion deghizat?Se vede in comenturile tale ca ești cățeaua(câinele) cuiva.Batem campi Ioano nu alta :))

    1. Domnule Gogu,incercand sa trec peste greselile de gramatica elementare pe care le faceti,va informez ca stiu ff bine despre ce e vorba.Am lucrat la Icmug ( la CTC)din 1983 pana s-a inchis .Referitor la sexul meu,avand in vedere ca dvs va considerati masculul,domnule Gogu,va invit cu mare drag la un preludiu cainesc !!!

  4. De ce nu dati si lista pt Senat ,sa vada giurgiuvenii ce candidati are Pmp la Giurgiu…??? Doamna de pe primul loc e disperata dupa imunitate, acum ca cel caruia i a vandut ICMUG ul -Tanjala Ioan – a fost arestat in niste insule si extradat in Romania !!!!Sa te tii hora mare cand va incepe Tanjala sa vorbesca !!!Cei care au lucrat la Icmug stiu despre ce e vorba!!!

  5. Manuko știm ca ești pechinezul lui Măroiu,dar mai si știm ca ești si cotarla lui Alin Gutu,trb sa te decizi de parte cui joci in aceasta campanie.Pai bine mah Manuko,Vlaicu de la PNL nu este un parașutat de la buc.?La un suc,prieteni tai ți-au făcut o caracterizare,care zic eu ca tzi se potrivește.Exista un proverb Italian „decât un prieten câine,mai bine un câine prieten”.Prietenii stiu de ce.

  6. Oameni buni, aveti probleme la mansarda ?! Giurgiu e pe faras din ’89, nu de azi de ieri. Cate articole a scris (in calitate de gazetar, redactor sef si iubitor de Bas) acest minunat domn despre Giurgiu ? L-a prins grija tocmai acum ? Cat tupeu sa ai ?! Mai bine votati Fuego si bradul sau !

  7. Un lucru bun.Am o impresie buna despre Dan Andronic de pe vremea când era redactor sef la evenimentul.Acuma
    stau si ma scarpin cu mana stânga in cap pe partea dreapta.Ii voi acorda votul meu cu toată considerația.Sa fie dintr-un ceas bun Dane.

Comentariile sunt inchise