La doua zile dupa ce a castigat in Instanta anularea evaluarilor din 2018, Gigi Oprisan a fost eliberat din functie!

Daca nici asta nu mai este miscare politica, nimic nu e. Fix la doua zile dupa ce a castigat in Instanta procesul intentat Ministerului Educatiei Nationale, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Giurgiu, Gigi Oprisan a fost eliberat din functie si, cu aceeasi graba, in locul lui a fost numita Mirela Delea (foto 2).S-a implinit “pohta ce-a pohtit” doamna in cauza (si alti domni din politica locala).
Asadar, in calitate de reclamant, Gigi Oprisan a cerut in Instanta anularea fiselor de evaluare de la inceputul anului 2018, cand s-a pornit un adevarat jihad impotriva inspectorului general, chiar din interiorul propriului partid.
Nu mai repetam povestea (politica) pe care am publicat-o la vremea respectiva, insa cert este ca pe 22 martie 2019 Instanta s-a pronuntat: a admis cererea de anulare a fiselor de evaluare cu bucluc, hotarare care nu este definitiva, ci este cu recurs.
Mai mult de atat, pe 24 martie 2019, contractul de management al lui Gigi Oprisan inceta de drept, dar daca se ia in calcul faptul ca in urma unor “lucraturi”, Oprisan a stat pe bara doua luni si jumatate, logic ar fi fost ca termenul sa se prelungeasca si cu cele 75 de zile in care, pe nedrept – asa a stabilit Instanta – a fost “zburat” din functie.
Avem o presimtire ca povestea nu se sfarseste aici – este loc de “va urma”…
Tot astazi, Mirela Delea a fost numita Inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Giurgiu, pana la sfarsitul anului scolar.
Insa, avand in vedere faptul ca 2019 si 2020 sunt ani electorali, cine credeti ca o mai dezlipeste de scaun?