Laser, frate! Doua „intamplari” pentru care Badalau ii cere scuze lui Barbu

Nu fara o subtila urma de ironie plus o doza de sarcasm, presedintele organizatiei judetene PSD Giurgiu, Niculae Badalau si-a cerut scuze de la presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu – Nicolae Barbu.
A fost ca si cum la emisiunea IUmor ar fi pusa in scena varianta stand-up comedy a emisiunii “Iarta-ma”…
Senatorul Niculae Badalau a fost intrebat ce parere are de declaratiile lui Nicolae Barbu, care a precizat ca, in anumite conditii (nerespectarea Statutului PSD) ar putea sa isi dea demisia din partid.
Ca un adevarat patriarh al PSD-ului din judet, Niculae Badalau a precizat cu calm ca “dintre toate organizatiile”, cea municipala ii este cel mai aproape de pipota si ca “Nicu Barbu” este cel mai tare om politic in viata pe care l-a vazut…
“Nicu Barbu, chiar daca in conferinta de presa de ieri era foarte diplomat – spunea ca el face politica dar nu e om politic – Barbu e un om politic extrem de versat si incearca sa vada lucrurile politic si sa le aseze… Ceea ce nu-mi place este discutia publica cu presedintele Consiliului judetean – chestiune pe care o vom discuta in interiorul organizatiei.
Eu m-am inteles foarte bine cu Barbu, si ne intelegem si acum… Are principii si pareri pe care i le respect, fiecare din partid are personalitate.
Conferintele de presa ale domnului presedinte Barbu au substanta, are diplomatie, este prietenul meu de atatia ani si il cunosc…
Trebuie sa imi cer scuze, sa nu uit, pentru doua momente…
V-am informat la o conferinta de presa ca si-a dat demisia. Nu-i adevarat! A scos documentele, le-a aratat si imi cer scuze… Intelegerea mea cu el a fost sa il excludem noi ca sa poata candida la Primarie.
Si trebuie sa ii mai cer scuze pentru un lucru: ca nu l-am ascultat atunci cand am facut lista pentru parlamentari. Eu i-am spus ca sunt tineri, iar el mi-a spus ca nu iese cu ei pe strada, ca nu sunt buni de nimic… Nu l-am ascultat si uite ca a avut perfecta dreptate.
Imi pare rau s-o spun, dar eu sunt corect si imi cer scuze ca nu l-am ascultat”, a spus Badalau.
Sigur ca declaratia nu s-a lasat cu lacrimi si nici cu sughituri de plans – ici, colo cate un zambet al jurnalistilor mai tineri si chicote infundate al celor mai “trecuti” prin meseria asta de cronicar…

Ion Diaconescu