Listă fara pedigriu de pesedist – “Buni, rai, astia sunt”…

trioCa sa ne facem intelesi din capul locului si sa nu fie nimeni urticat, iata definitia din DEX a cuvantului: “PEDIGRÍU n. 1) Origine genealogică a unui animal de rasă pură (mai ales a unui cal). 2) Document care indică această origine. [Sil. -griu] /<engl., fr.pedigree”.
In urma cu cateva zile, senatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu a prezentat presei locale listele candidatilor social democrati pentru Senat si Camera Deputatilor, liste aprobate, a spus liderul social democrat, de Comitetul Executiv al partidului.
Iata care sunt candidatii (in ordinea lor de pe lista): pentru Senat: Niculae Badalau, Cristian Marciu, Cristian Matei si Cristian Stenghel. Pentru Camera Deputatilor, candidatii sunt urmatorii: Razvan Cuc, Alexandru Andrei, Elena Dinu, Cristian Lazar, Cristina Balan si Claudia Ion.
La o simpla citire a numelor de pe cele doua liste se observa clar – pentru locurile potential eligibile – faptul ca de pe o lista lipseste… pedigriul. Daca la Senat sunt doi pesedisti “de rasa pura” – Badalau si Marciu, in lista pentru Camera Deputatilor lipseste tocmai acest… ingredient.
Pe primele trei locuri se afla trei personaje care nu au nici in clin, nici in maneca de-a face cu social democratia. Niciunul dintre cei trei nu se confunda cu istoria (nici macar recenta) a PSD…
Razvan Cuc – beneficiar al vestitei OG 55, a fost mai intai consilier judetean PPDD, director al Zonei Libere (prin negocierea dintre PPDD si PSD in Consiliul Local), apropiat (pe rand, in functie de conjunctura) al lui Vasile Mustatea, Dumitru Beianu sau Nicolae Florian…
Alexandru Andrei – inainte de a fi “vajnic pesedist” a fost liberal sadea si este inca (spun gurile rele) un apropiat al lui Dumitru Beianu si al prefectului Zorinel Niculcea (si el cu origini liberale). “Istoria” lui Alexandru Andrei in PSD este recenta si… benefica…
Elena Dinu – doamna director a Spitalului Judetean abia a facut vechimea de jumatate de an in PSD Giurgiu. Dupa un periplu politic impresionant: PDL, PNL, PSD.
In conferinta de presa in care au fost prezentate listele, facand referire la… pedigriu, Niculae Badalau a declarat ca a avut in vedere ca pe lista de la Camera Deputatilor sa fie tineri, oameni de viitor, oameni pe care sa se poata baza…
“Am dat un card in alb unor oameni tineri. Carora le-am cerut sa fie consecventi, sa isi formeze o cariera politica pe caracter, pe loialitate, pe intelegere si pe munca, nu pe oportunism, pe plecari. Oamenii astia au fost si au muncit in campania de la locale. Vis a vis de “pedigriu” este foarte greu sa-i evaluezi in timp, dar cred ca au inteles ca in politica nu poti sa te plimbi de la un partid la altul… Sau nu poti sa faci parte din “catavencii” si sa candidezi de la Bucuresti in alta parte. Cred totusi ca judetul acesta merita sa aiba oameni care locuiesc aici, nu parasutati de la Bucuresti… Buni, rai, astia sunt! Pe mine ma intereseaza ca oamenii astia sa mearga pe strada si orice giurgiuvean sa-i traga de maneca si sa le spuna doleantele…” a declarat Badalau.
Concluziile le vor trage electorii giurgiuveni pe 11 decembrie. Consecintele vor fi analizate dupa parlamentare, cand se va trage linie si se vor face socoatele la numarul de voturi…

6 comentarii

  1. Bădălău are declaraţii puerile. Eu cred că totuşi judeţul Giurgiu merită să aibă oameni în Parlament cu adevărat reprezentativi, în sensul de a-i reprezenta cu competenţă, bineînţeles care să aibă legătură cu Giurgiu şi care să fi făcut dovada că pot reprezenta cu cinste, demnitate şi competenţă Giurgiul, persoane care să nu fi rămas închistate, limitate local, şi care într-o formă sau alta să mai fi reprezentat judeţul, măcar în domeniul lor de activitate. În mod real, nu împinşi de Bădălău pe bani în diferite funcţii!!! Domnule Bădălău pe dumneavoastră vă interesează să se doarmă în Giurgiu sau să se facă ceva bun pentru Giurgiu? Contează mai mult buletinul decât ştiinţa de a face o lege foarte bună? Fiindcă degeaba vă interesează ca oamenii astia propuşi de dumneavoastră sa mearga pe strada si orice giurgiuvean sa-i traga de maneca si sa le spuna doleantele, DACĂ EI NU LE ÎNŢELEG DOLEANŢELE, NU EMPATIZEAZĂ CU GIURGIUVENII ŞI NICI NU-S CAPABILI SĂ-I AJUTE CU CEVA, CĂ SUNT INCOMPETENŢI!

  2. Bădălău are declaraţii puerile. Eu cred că totuşi judeţul Giurgiu merită să aibă oameni în Parlament cu adevărat reprezentativi, în sensul de a-i reprezenta cu competenţă, bineînţeles care să aibă legătură cu Giurgiu şi care să fi făcut dovada că pot reprezenta cu cinste, demnitate şi competenţă Giurgiul, persoane care să nu fi rămas închistate, limitate local, şi care într-o formă sau alta să mai fi reprezentat judeţul, măcar în domeniul lor de activitate. În mod real, nu împinşi de Bădălău pe bani în diferite funcţii!!! Domnule Bădălău, pe dumneavoastră vă interesează să se doarmă în Giurgiu sau să se facă ceva bun pentru Giurgiu? Contează mai mult buletinul decât ştiinţa de a face o lege foarte bună? Fiindcă degeaba vă interesează ca oamenii astia propuşi de dumneavoastră sa mearga pe strada si orice giurgiuvean sa-i traga de maneca si sa le spuna doleantele, DACĂ EI NU LE ÎNŢELEG DOLEANŢELE, NU EMPATIZEAZĂ CU GIURGIUVENII ŞI NICI NU-S CAPABILI SĂ-I AJUTE CU CEVA, CĂ SUNT INCOMPETENŢI!

  3. Declaratiile lui Băsălău sunt fără logică, neinteligibile. Adica el se poate baza pe nişte indivizi aflaţi în PSD nici de jumătate de an, dar nu se poate baza pe oameni care au muncit doar pentru PSD 10-15 ani? Unde e logica? Cum le cere Băsălău consecvenţă ăstora care nu au dovedit până acum aşa ceva, paraşutându-se de la un partid la altul? Ce caracter au ăştia paraşutaţi de la PNL, PDL, PPDD? ŞI la ce plecări face referire Băsălău, că doar ce-l aduce înapoi pe Floricel plecat la PNL, nu pe unul plecat de la PSD Bolintin Vale la PSD Bolintin Deal! Şi la care muncă se referă BăSălău? Aceea în care una şi-a plimbat fundul de câteva ori în Campania de la locale? Contează mai mult decât munca în campanii de toate felurile, locale, parlamentare, europarlamentare, prezidenţiale, de referendum? E prea nedrept! Cum se poate baza el pe nişte indivizi pe care nu-I interesează decât oportunismul, să obţină acum un loc în Parlamentul României, să fure un loc de parlamentar de la PSD, pentru ca mai apoi să plece la partidele de unde au venit, cu mandat cu tot, cum a făcut şi Floricel. Băsălău să înţeleagă că nu toată lumea e proastă după cum consideră el!!! Mai bine ar recunoaşte că e UN MAFIOT CARE A VÂNDUT LOCURILE ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI PE BANI GREI ŞI PE CURVĂSĂREALĂ, CĂ DOAR ŞTIE TOATĂ LUMEA CĂ ARE AMANTA 1, AMANTA 2, AMANTA 3…ŞI O educatoare cu 12 clase acasă ŞI SE MAI ŞI LAUDĂ ÎN PARTICULAR CU AMANTLÂCUL! ŞI SE MAI DĂ ŞI FAMILIST DE OCHII LUMII!

  4. Ce vârstă are doamna Dinu, că nu prea arată tânără?! Are faţă de 50-55 de ani! Şi mai e şi urâtă! Nu are carismă deloc ! Nu că ceilalţi paraşutaţi, Cuc şi Andrei, ar avea vreo carismă, umflaţi ca doi ardei graşi, cu burtă, guşă şi chelie ca bărbaţii bătrâni!

  5. N-o sa-i voteze nici dracu ! De data aceasta,socotelile din barlogul ,din cloaca ,ciumei-rosii , n-o sa se potriveasca , cu voturile cetatenilor rationali ! Aduceti-va aminte de 16 noiembrie 2014 !!!Cu oportunistii care vor functii pentru a deveni nababi sau baroni locali , nu se mai aliaza nimeni !Bagati-va mintile-n cap,traseistilor !Pana cand ne prostiti?L e h a m i t e si dispret totale din partea noastra , a giurgiuvenilor !

Comentariile sunt inchise