Lovitură pe piaţa transferurilor – Jean Jipa s-a alăturat PRO România

Primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, a fost prezent astăzi la conferinţa de presă a filialei Giurgiu, PRO România.
Jean Jipa a ajuns la conferinţa de presă, împreună cu primarul Nicolae Barbu şi a precizat că marţi după amiază a participat şi la întâlnirea cu premierul Orban, împreună cu alti 28 de primari din judeţ.
“Mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru invitaţie, domnilor deputaţi PNL, Toma Petcu si Alexandru Andrei, dar în aceeaşi măsura şi domnului Motreanu. Domniile lor mi-au facut o ofertă de candidatură din partea PNL, însă, în urma unei analize profunde şi, mai ales în urma întâlnirii de astăzi cu domnul Victor Ponta, hotărârea mea este luată.
Am ales să candidez alături de PRO România, de domnul Nicolae Barbu şi de ceilalţi colegi care ni se vor alătura în acest proiect.
Vreau ca pentru fiecare din primarii localitaţilor din judeţ să existe un nou început, neviciat de combinaţii nocive…
Am acceptul domnului Victor Ponta să informez toti primarii din judeţ, care vor o independenţă administrativă fără imixtiuni în treburile primariilor, că uşile PRO România sunt deschise. Trebuia să existe un nou început pentru administraţia publică locală, iar acest nou început se numeşte PRO România”, a declarat Jean Jipa, primarul comunei Ogrezeni.La rândul său, primarul Nicolae Barbu l-a felicitat pe Jean Jipa pentru alegerea făcută, dar a avut şi un mesaj pentru ceilalţi primari din judeţ:
“Am ajuns şi aţi ajuns la momentul în care politica PSD-ului în acest judeţ s-a schimbat în rău, nu mai este aceeaşi cu cea de acum patru, cinci sau şase ani. Dacă vreţi să activaţi într-o formaţiune curată, onestă, afirm cu toată convingerea că alternativa este PRO România, iar uşile acestui partid sunt deschise, aşa cum este şi politica pe care o practică”, a precizat Nicolae Barbu.