Marian Maroiu – Atac dur la adresa… numitilor din partid

Maroiu marianIn cadrul intalnirii pe care organizatia judeteana TNL Giurgiu a initiat-o pentru alegerea structurilor de conducere, Marian Maroiu (presedinte al organizatiei municipal PNL Giurgiu) a avut un discurs motivational presarat cu atacuri dure la adresa presedintilor numiti ai partidului.
Stiut fiind faptul ca in ultimii cinci ani, organizatia PNL Giurgiu a inregistrat un declin constant, Marian Maroiu “nu a iertat nimic”, incepand cu fostul presedinte ales, Vasile Mustatea si continuand cu… numitii Raluca Surdu, Dumitru Beianu sau Gheorghe Stefan…
“Nu trebuie sa ne mire absolut deloc rezultatele proaste pe care PNL Giurgiu le-a avut in ultimii ani, pentru ca am avut o perioada cu foarte multe numiri, care mai de care mai “spectaculoasa”. Incepand cu doamna Raluca Surdu, pe urma l-am avut pe Beianu, apoi pe Gheorghe Stefan… Niciodata, intr-o activitate politica, cei care sunt numiti nu vor reusi sa faca aproape nimic… Oamenii alesi, oamenii care stiu sa stranga alaturi ostile, aceia vor fi adevarati conducatori. Restul e poveste… Ca si dovada a ceea ce spun, iata, am ajuns ultima organizatie pe tara, desi am fost printre primele. Declinul acestei organizatii a venit odata cu domnul Vasile Mustatea si a continuat apoi… Cinci ani de zile din activitatea acestei filiale, usa PNL Giurgiu a fost incuiata… Si atunci, ce pretentii sa avem la rezultate bune?”, a declarat Marian Maroiu.