Marian Maroiu (PNL): “Dupa aproape doi ani de mandat, pesedistii din Giurgiu nu au facut decat sa bulverseze lucrurile…”

Conferinta de presa de la sediul PNL Giurgiu a avut un singur liberal care sa sustina temele in fata presei locale – Marian Maroiu, presedintele organizatiei municipale.
Subiectul central a fost, asa cum era de asteptat, critica dura la adresa PSD, care, a declarat Maroiu, “a generat atatea probleme in ultimii doi ani, incat l-ar face invidios si pe Traian Basescu”…
“Pe plan local au incercat sa dea Zona Libera si Apa Service la Consiliul Judetean, au fortat demisia ministrului transporturilor – Razvan Cuc, iar acum vor sa treaca Vama Giurgiu de la administratia publica locala, la Ministerul Finantelor. Sunt chestiuni care ne-au afectat iremediabil: in Zona Libera nu se mai pot face investitii cu fonduri UE, pentru ca exista un litigiu intre Primarie si Consiliul Judetean, iar in ce priveste Apa Service, suntem pe cale sa pierdem un proiect de 100 de milioane de euro din cauza unor ambitii personale sau a unor interese de grup.
Asadar, PSD creaza probleme in toate domeniile… Mai nou, au ceva cu Pilonul II de pensii. Vor ca oamenii sa renunte la acest pilon, numai ca guvernantii sa poata acoperi deficitul de bani generat de promisiunile excesive.
Nu critic de dragul de a critica, ci trag un semnal de alarma…
Domnilor, faceti ceva! Pierdem sute de milioane de euro de cand ati promis luna de pe cer!, a declarat Marian Maroiu.