Marin Anton: “Badalau nu avea dreptul sa stea la soare, ci trebuia sa lupte pentru Giurgiu!”

anton marinLiderul organizatiei PNL Giurgiu, Marin Anton l-a atacat dur pe senatorul Niculae Badalau, reprosandu-i acestuia “no combat-ul” in ce priveste nominalizarea de ministri la constituirea Guvernului Dancila.
Marin Anton “a pus la bataie” cuvinte grele la adresa lui Badalau, aratand ca social democratul a preferat “sa se distreze” in Mexic si in Portugalia, in loc sa renunte la aceste calatorii pentru a sustine in CEX-ul PSD propuneri de ministri din Giurgiu – la transporturi si sanatate.
“Era o varianta buna de lucru cu Razvan Cuc ca propunere pentru Ministerul Transporturilor, insa propunerea trebuia sa vina de la organizatia de baza. Ei bine, Giurgiu nu a avut o astfel de propunere in CEX-ul PSD. Razvan Cuc ar fi avut toate sansele sa redevina ministru.
Asadar, in ciuda votului masiv al giurgiuvenilor pentru PSD, acest vot a fost gestionat prost – PSD nu mai are niciun ministru. Badalau este in Portugalia , in loc sa se ocupe de Giurgiu, de oamenii care i-au acordat increderea. El se distreaza.
Badalau a fost executat fara mila in Senatul Romaniei si vom vedea ce se intampla mai departe: functia de presedinte executive al PSD, presedintia organizatiei din Giurgiu, presedintia Consiliului Judetean.
Regretul meu este ca proiectele cu PNDL ar putea sa fie puse sub semnul intrebarii…
Asta este – Badalau s-a cocotat in varful piramidei calcand peste cadavrele celor care l-au ajutat: Marin Cristea, Tudorel Tone, Ionel Dinu, Marin Anton si iata, acum Liviu Dragnea…
Si-a batut joc de un intreg judet…
Badalau nu avea dreptul sa stea la soare, ci trebuia sa lupte pentru Giurgiu”, a declarat Marin Anton.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise