Marin Anton: “Doi consilieri judeteni PSD sunt in conflict de interese”

anton CJIn conferinta de presa din 16 martie, presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a facut o declaratie socanta: liderul liberal a spus ca doi consilieri judeteni de la PSD sunt in conflict de interese, unul fiind angajat in Prefectura si celalalt in Consiliul Judetean…
“Se intampla chestiuni grave la Giurgiu. Sunt doi consilieri judeteni si pe amandoi ii distruge Badalau, Mina si Crisu… Nu o sa va dau numele, ei sunt deja cercetati de ANI. Este pacat, sunt doi tineri impinsi de cei trei pe care i-am spus, sa ocupe si functiile de consilieri judeteni si posturi – unul in cadrul Prefecturii si celalalt in cadrul Consiliului Judetean.
Este incredibil cum domnii Mina, Badalau si doamna Crisu isi bat joc de oameni! Ii agata si dupa aceea ii tin prin santaj si dosare… Efectiv ii distrug pe acesti doi tineri consilieri judeteni. Nu se poate sa distrugi cariere si sa nu stii ce inseamna lege.
Acest conflict de interese este generat de activitatea incalificabila a doamnei prefect si a domnului Marian Mina, patronati de Badalau”, a declarat Marin Anton.