Marin Anton: Hotararea de trecere a Zonei Libere la CJ a fost luata in sediul PSD

ANTON ZL“Mult trambitata depolitizare a Consiliului Judetean s-a dovedit a fi o minciuna. Imediat dupa preluarea CJ, liderii PSD s-au laudat ca depolitizeaza institutia, insa ieri s-a dovedit ca nu este asa. Trecerea Zonei Libere de la Consiliul Local la cel judetean a fost luata de Good Father de la Bolintin, Niculae Badalau. S-a spus ca s-a profesionalizat Consiliul judetean, insa hotararea de preluare a Zonei Libere a fost luata in sediul PSD”, a declarat deputatul PNL, Marin Anton.
Deputatul liberal a declarat ca miza acestui scandal intern din PSD sunt cele 260 de hectare de pamant din Zona Libera. Anton a mai precizat ca va avea o intalnire cu prefectul de Giurgiu, pe vare il va ruga sa suspende hotararea Consiliului judetean.
“Hotararea de preluare a Zonei Libere de la Consiliul local nu poate fi luata doar printr-un vot al consilierilor. Aceasta trebuie hotarata de justitie. Ceea ce fac cei de la Consiliul Judetean nu este corect, nu este bine (pentru municipiu – N.R.) si nu este legal”, a mai declarat Marin Anton.

Un comentariu

  1. Un parlamentar roman(Marin Anton)si-a invitat acum 2 ani,cativa prieteni in Parlament sa asiste la un discurs tinut de el. Incepe el discursul si in timp ce vorbea mai lua cate o gura de apa.
    Dupa 15 minute coboara la prietenii lui si ii intreaba:
    – Ei, cum a fost? V-a placut?
    La care unul din prieteni(Catalin Corbea) ii zise:
    – Mai, la cat rahat ai mancat, ai baut cam putina apa..Asa ca nea Marine mai lasa vrajeala ca inca nici acuma nu ne-am dumirit in ce calitate tzi dumneata conferintele de presa..

Comentariile sunt inchise