Marin Anton: Voi pleca din PNL! Nu accept ca pesediştii să bată cu pumnul în sediul liberalilor din Giurgiu

Marin Anton, ultimul lider ales al liberalilor din Giurgiu ne-a acordat o declaraţie în exclusivitate vis a vis de ultimul eveniment politic pe plan local, supranumit, “Racolarea de la Prundu”:
“Nu înţeleg insistenţa domnului deputat Alexandru Andrei de a aduce pesediştii lui Bădălău să conducă PNL Giurgiu. Probabil este o legătură strânsă între domnul Alexandru Andrei şi Bădălău, o înţelegere pentru ca împreună să conducă destinul judeţului, vieţile giurgiuvenilor…
Eu declar ca voi pleca din PNL Giurgiu, dacă PSD se va vopsi în galben şi pesediştii vor ajunge să dea cu pumnul în sediul liberalilor din Giurgiu.
Nu mă pot uita în ochii lui Cristică Preoteasa de la Prundu, care a muncit ani de zile pentru PNL şi, de ieri, 26 iunie 2020, să vina primarul “Ferrari” să îi ia locul…
La fel cum nu mă pot uita în ochii primarilor PNL, care au fost umiliţi şi batjocoriţi de PSD-ul lui Alexandru Andrei, iar astăzi, domnul deputat îşi instalează echipa pesedistă în locul muncii primarilor noştri.
Apropo, când primarii PNL şi Preoteasa erau unde erau pe 10 august, cei de la masa primarilor din pozele din Prundu erau în cămăşi albe cu domnul Alexandru Andrei şi domnul Bădălău.
Mai am o speranţă în vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, care a rămas cel mai vehement apărător al hotărârii BPN al PNL, de a nu primi în partid primari PSD. Sunt sigur că domnul Rareş Bogdan nu va accepta să stea la masă cu singurul primar cu autoturism Ferrari, din România.
Aştept şi un punct de vedere al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, faţă de gravitatea acestei întâmplări de la Prundu. Nu cred că domnul Orban va accepta ca PSD să îmbrace cămaşa galbenă în loc să rămână la cămaşa albă”, a declarat Marin Anton pentru www.opiniagiurgiu.ro
Ion Diaconescu

Un comentariu

  1. Rezultatul slab de la alegerile prezidențiale al primarului penal cătălin corbea,reflectă purul adevăr,situația exactă de la acea oră ,diferența reală dintre mine CRISTICĂ PREOTEASA CONSILIER LOCAL și corbea cătălin primar,acest lucru rezultând din faptul că cetățenii comunei PRUNDU sunt sătui de abuzurile acestui baron local,devenind din ce în ce mai nemulțumiți !
    Indiferent care va fi decizia finală a conducerii PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL central,eu tot voi candida cu echipa mea la alegerile locale și atunci se va unde ne situăm fiecare în opțiunile electoratului!
    Nu sunt supărat că am fost înlocuit cu altcineva cât sunt supărat că am fost înlocuit cu un om care n-are nicio legatura cu PNL ,n-are nicio legatura cu funcția de primar ,care trebuie să fie întru-totul orientată către cetățean ,el fiind un personaj de-o lăcomie și de-o răutate rară!
    Pentru detalii amănunțite sunați la
    0766 642 238

Comentariile sunt inchise