Mazilire… cu zambetul pe buze sau „demisie”?

RC. santier“Demisia” lui Razvan Cuc de la sefia Ministerului Transporturilor a lasat in urma un mare semn de intrebare… Toti sunt de acord ca a fost un ministru bun, ca este un tanar capabil si de viitor si ca a deblocat activitatea din minister si a deschis proiecte de mult prafuite si totodata, toti – aceeasi laudatori – nu au sarit la jugulara lui Tudose cand a fost vorba de “demisie”…
Incepand cu Liviu Dragnea, Niculae Badalau sau Codrin Stefanescu, toti s-au exprimat laudativ in ce priveste activitatea de la minister si capacitatile de conducere ale lui Razvan Cuc.MINA-OPENMarian Mina, presedintele PSD Giurgiu a spus zilele trecute, intr-un interviu, intrebat fiind ce se va intampla daca si Razvan Cuc va candida pentru presedintia organizatiei de la Giurgiu, ca este “un baiat extraordinar”…
“Pana acum nu si-a exprimat nimeni altcineva (in afara de domnia sa – N.R.) dorinta de a candida, dar daca o va face este foarte bine. Razvan Cuc este un baiat extraordinar si cred ca ar conduce la fel de bine organizatia”.
Intr-o recenta conferinta de presa, colegul de Coalitie al lui Razvan Cuc, ministrul ALDE, Toma Petcu si-a expus punctul de vedere…T. Petcu B“Din punctul meu de vedere, ministrul Razvan Cuc a avut un mandat lung si bun la sefia Ministerului Transporturilor. Plecarea lui de la minister mi se pare o pierdere pentru Giurgiu, pentru ca ar fi putut face lucruri bune pentru judet si municipiu.
Personal il felicit pentru prestatia pe care a avut-o la minister, este tanar si cred ca va mai avea posibilitatea sa se exprime in Guvernul Romaniei.
Legat de demisie, la PSD lucrurile sunt mai complicate, nu stiu detalii din interior, insa cred ca cel mai probabil a fost vorba despre… o demisie la pachet”.
Despre “statuile” facute lui Razvan Cuc de Dragnea, Badalau sau Codrin Stefanescu am mai scris… De asta spun ca este vorba despre o “demisie” cel putin bizara, care seaman mai degraba cu… o mazilire cu zambetul pe buze. C-asa-i in politica!

I.D.