Ministrul Niculae Badalau “niu entri” pe loc eligibil la europarlamentare? “Ai dont nău”…

Surse din PSD spun ca Liviu Dragnea le va propune pesedistilor din partid, lista cu viitorii europarlamentari, lista care va fi pusa in discutie la sfarsitul lunii ianuarie 2019.
Avand in vedere faptul ca in luna mai 2019 vor fi alegeri parlamentare, social-democratii nu au stat cu mainile in san, ci si-au facut calcule, au creionat liste, isi fac lobby – tot… tacamul.
In mediile politice din Giurgiu se vorbeste de mai bine de o luna ca senatorul Niculae Badalau isi netezeste drumul spre un loc eligibil pe aceasta lista. Si iata ca presa centrala a dat (e adevarat, pe surse) numele pesedistilor care vor ocupa locurile eligibile pentru parlamentul European:
Rovana Plumb, Dan Nica, Victor Bostinaru, Ioan Mircea Pascu, Niculae Badalau, Ecaterina Andronescu, Lia Olguta Vasilescu, Carmen Dan, Ilan laufer si Doina Pana.
Primii patru de pe lista sunt fosti (Rovana Plumb) sau actuali europarlamentari, iar urmatorii sunt new entry in zona Bruxelles-ului.
Cel putin patru dintre “niu entri” vor incepe antrenamentul intensiv pentru lectii de limba engleza, sa nu fie comparati cu lebada muta din PE, pe care soarta si partidul au propulsat-o pe scaunul de premier.