Mircea Geoana a fost exclus din PSD

„Adio tovarasi!
Ponta e o Marioneta, Iliescu – o piaza rea”

Mircea Geoana a fost exclus din PSD
Mircea Geoana a fost exclus din PSD

Rezultatul votului in CEx – 50 pentru, 5 impotriva si trei abtineri.
„PSD nu a scapat de memoria bolsevica”, a spus Geoana, apreciind ca Victor Ponta este o „marioneta” a lui Iliescu si Nastase: „Din pacate, acest partid, atata vreme cat este condus din umbra de Iliescu si Nastase nu are vreo sansa de reformare. Au pus in fruntea partidului o marioneta si care are la o varsta atat de frageda apucaturi tiranice si o lipsa teribila de caracter”
„Este o decizie nedreapta. La ora 18.03 am primit primele acuzatii. De doua saptamani Ponta si acolitii sai bat campii, de-abia azi au reusit sa produca un document, dupa mascarada de la Comisia de integritate. Domnul Iliescu este in acest moment o piaza rea pentru partid”, a mai spus Geoana, adaugand ca „Traian Basescu a ajuns presedinte pe mana lui Ion Iliescu”.
„Pot sa spun celor din sala de executie: Adio, tovarasi, pe curand prieteni!”, si-a incheiat Geoana declaratia dupa luarea deciziei de excludere din PSD.
Victor Ponta a precizat ca, dupa decizia CEx, Mircea Geoana pierde de drept sefia Senatului, iar PSD va notifica Biroul Permanent al Camerei Superioare in legatura cu statutul lui Geoana.