Municipalitatea NU intentioneaza sa revina la parcarile cu plata

N. BarbuIn cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului, Nicolae Barbu a tinut sa precizeze ca NU se va reveni la sistemul parcarilor cu plata. In schimb, edilul sef a precizat ca pentru parcarile rezidentiale se vor organiza licitatii…
„Precizez inca o data ca parcarile publice sunt si vor ramane in continuare gratuite. In schimb, pentru parcarile rezidentiale se vor organiza licitatii la care fiecare locatar de bloc poate participa. Pot sa asigur cetatenii municipiului ca vom construi in continuare parcari in zonele cele mai aglomerate ale cartierelor”, a precizat edilul sef.
Proprietarii autoturismeor cu numere de Bulgaria nu pot participa la licitatii decat daca raman locuri de parcare neocupate pentru ca, spune edilul sef, acestia nu platesc taxele in Giurgiu.
In ce priveste programul parcarilor rezidentiale adjudecate la licitatii, acesta va fi acelasi ca in anii trecuti: intre 8:00 a.m. – 17:00 p.m., daca pe locul de parcare nu se afla autoturismul proprietarului, pe acel loc poate parca orice alta masina. Intre orele 17:00 – 08:00, locul de parcare apartine proprietarului care a adjudecat acest loc.

Un comentariu

  1. Sa ne spuna domnul primar cat il mai tine pe domnul Oprisan la conducerea ISJ-ului. Nu simte ca a ajuns cam un pui de dictator in ISJ. De ce nu comenteaza subiectele importante cum ar fi DESFIINTAREA unor scoli prin FUZIUNE. Stie domnul primar cati oameni raman pe drumuri la propriu? Nu mai vorbim de copii la ce stres ii supune.

Comentariile sunt inchise