Neculai Ontanu a ADER(at) Giurgiu la cele 30 de organizatii ale partidului

Duminica, 4 noiembrie, formatiunea politica ADER (Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie) a avut alegeri la Giurgiu, in prezenta fondatorului acestui partid, Neculai Ontanu.
In cadrul unei conferinte de presa, liderul formatiunii politice ADER a declarat ca a facut o evaluare a situatiei politice si economice din judetul Giurgiu, concluzia fiind aceea ca politicienii trebuie sa se ocupe mai mult de problemele cetatenilor, astfel incat judetul sa nu mai fie dependent de Bucuresti, sa isi asigure o independent economica printr-un lobby intens, astfel incat sa aduca investitori care sa aiba sediul social la Giurgiu.
“Din pacate nu exista o viziune de dezvoltare a acestui judet. PSD a guvernat tot timpul, dar din pacate, cand liderii judeteni ridica problemele judetului, sunt captivii politicii de la Bucuresti. Pentru Giurgiu si alte cateva judete din tara, trebuie promovat un program de coeziune , prin care aceste zone sarace sa beneficieze de resurse guvernamentale pentru dezvoltare”, a declarat Neculai Ontanu.Presedinte al organizatiei judetene a fost ales George Costache, care a precizat ca in judetul Giurgiu sunt peste 1.500 de membri ADER si sunt constituite deja 20 de organizatii locale.
“Targetul pentru alegerile parlamentare si locale este unul realist: ne propunem la parlamentare un procent de peste 5%, iar la locale vom avea cu siguranta un numar considerabil de primari, dar si consilieri locali in peste 50% din primariile judetului” a anticipat George Costache.