Nemultumirile tandemului Iliescu – Beianu

Primarul Lucian Iliescu este nemultumit de faptul ca municipiul Giurgiu si primarii liberali din teritoriu, nu au primit bani de la Guvern, prin HG 225/3 aprilie 2012.
“Erau bani pentru echilibtrarea bugetelor locale si este o nedreptate politica…, a precizat Lucian Iliescu. Edilul liberal considera ca principalul vinovat este marin Anton, liderul PDL Giurgiu, pentru ca sumele de 4,5 miliarde de lei vechi s-au alocat doar localitatilor cu primary PDL sau cu primari care vor trece la PDL.
La randul sau, presedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, este nemultumit de… acelasi lucru – modul in care au fost distribuiti bani prin HG nr. 255/3 aprilie 2012, privind echilibrarea bugetelor locale, pe anul 2012.
Potrivit presedintelui CJ, in judetul Giurgiu doar 18 comune, toate pedeliste, vor beneficia de cate 4,5 miliarde lei vechi. „Nu sunt decat comune conduse de PDL. Imi este teama ca acesti bani vor avea rol de mita electorala, mai ales ca sumele allocate nu au un scop anume, ci fiecare beneficiar va stabili in ce directie vor fi folosite.