Nicolae Badalau, atacat pentru a fi discreditat

Nicolae Badalau, atacat pentru a fi discreditat
Nicolae Badalau, atacat pentru a fi discreditat

Aparitia unor informatii care sugerau ca Niculae Badalau ar fi fost zilele trecute la DNA, unde ar fi stat circa sase ore, au fost negate de acesta. El a negat si informatiile pe care le „arunca” adversarii lui politici, conform carora ar avea pe rol un dosar penal.

„In primul rand, vreau sa spun ca am incredere in Justitie, iar in ce priveste mizeriile aruncate de contracandidatii mei, sunt speculatii pur electorale, cu care incearca sa ma discrediteze.

Cine isi poate inchipui ca daca eram vinovat sau banuit ca as avea dosar penal, m-ar mai fi sprijinit premierul Victor Ponta si ceilalti membri PSD? In 2008 nu am candidat, tocmai pentru ca sa ma pun la dispozitia Justitiei, in timp ce la guvernare a fost PDL. Daca cineva crede ca as fi fost vinovat si as fi fost aici, acum, se inseala. Cat despre gogorita care s-a vehiculat in o anumita parte a presei, ca as fi stat sase ore la DNA, aceasta este o alta gaselnita a contracandidatilor mei… La DNA am fost doar o singura data in viata mea, unde am stat cinci minute, am raspuns la o intrebare si am plecat”, a declarat Niculae Badalau.

Vis a vis de anumite articole de presa comandate politic, precum si de unele emisiuni difuzate de posturi de televiziune de o anumita factura politica, candidatul USL pentru colegiul I Senat, Niculae Badalau a avut un mesaj:

„Sunt cateva <<oficine>> media care apartin sau sunt <<sponsorizate>> de colegi din USL, care m-au atacat direct pentru a ma discredita. Nu stiu de ce le este frica si pe cine vor ei sa ajute… Sa le fie rusine ca trateaza USL si campania electorala comuna in acest mod. Sa nu creada ca aceste lucruri raman la aceasta faza, vom transmite inregistrarile si jurnalele la conducerea USL de la centru, si ma tem ca aceste actiuni murdare ale acestor asazisi colegi, se vor intoarce impotriva lor”, a spus Niculae Badalau.

 

Un comentariu

  1. balalau asta e discreditat acum? mafiotul asta e discreditat de mult,se agata de turul pantalonilor lui floricel in speranta ca va ajunge senator. iluzii,imparatu’a dat instructiuni sigure org. pnl sa-l saboteze si-l va sabota. taranul de bolintin nu va ajunge senator.am revazut o emisiune in reluare pe muntenia tv in care impratu’ a dat semnalul si astia condusi de ala mic si titi goarna se vor conforma. sa nu credeti ca imi pare cumva rau,nu-i pot inghiti pe penalii lui lucica dar pe taranul din bolintin,nici atit!balalau la brutarie!ps. beianu,andrei,ujeniuc,mihut si restul trupei stau si asteapta sa nu iasa balalau ca sa-i faca vint tiganului din fruntea pesedelei.

Comentariile sunt inchise