Nicolae Badalau: USL are o echipa de candidati redutabila

Nicolae Badalau: USL are o echipa de candidati redutabila
Nicolae Badalau: USL are o echipa de candidati redutabila

Intr-o recenta conferinta de presa, Niculae Badalau, candidat in colegiul I Senat, a declarat ca programul de guvernare propus de USL incearca „sa dreaga” ceea ce a distrus PDL.

„Este un program de guvernare complet, un program social-democrat, in care componenta de dreapta – economia – este liberala si reprezinta un capitol important.

Trebuie sa redam mandria si respectul de sine, oamenilor. Programul de guvernare are doua componente – in primul rand, trebuie sa indreptam nedreptatile  si sa stopam hotia si coruptia. Vom continua schimbarile pana la capat…

Se va trece la o noua forma a administratiei, prin formarea regiunilor (fara sa dispara judetele), iar in Parlament este nevoie de oameni care sa faca lobby pentru dezvoltarea judetului Giurgiu in contextul regiunii din care va face parte” a precizat Niculae Badalau.

Liderul social – democrat a mai spus ca la nivel de municipiu si judet, candidatii USL constituie o echipa redutabila, care va sprijini proiectele de dezvoltare a municipiului si judetului.

Un comentariu

  1. ai pe dracu,bai niculae! ce cati tu ma de la bolentin la giurgiu? ce treaba ai tu ma cu girgiu? te agati de floricel ca scaiu de lina oii,crezi ca giurgiuvenii au uitat cine esti sau ce ai fost? partea nasoala este ca o sa-l tragi jos si pe floricel. pe prinsoare ca nu iesi senator?

Comentariile sunt inchise