Nicolae Bănicioiu: Giurgiu a fost intotdeauna cu PSD! Cu PSD-ul lui Ponta…

Prezent la Giurgiu, prim vicepresedintele PRO Romania, Nicolae Banicioiu a transmis, in cadrul unei conferinte de presa, “mesajul profesionistilor”…
„Sunt convins ca la filiala PRO Romania Giurgiu sunt oameni ambitiosi, care fac treaba buna. Giurgiu a fost intotdeauna alaturi de PSD… De PSD-ul lui Victor Ponta, care este la PRO Romania.
Stim care sunt problemele giurgiuvenilor, probleme care nu au existat in perioada cand Victor Ponta era premier. Ma asteptam ca un judet care a dat tarii doi ministri sa arate mai bine de atat… Ma asteptam ca la Primaria municipiului sa ploua cu bani… Unde-i abundenta?
Cred ca domnul Niculae Badalau greseste stand in Guvern alaturi de domnul Valcov. Acesta este un argument pentru care cetatenii din judet nu o sa-i mai dea voturi. Domnul Badalau este intr-o conjuncture nefasta, care ii va afecta cariera politica…
Tocmai de aceea, sunt convins ca in Giurgiu, PRO Romania poate face un scor istoric, un scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare”, a declarat Nicolae Banicioiu.