Nicolae Barbu a fost reales presedinte al organizatiei municipale PSD Giurgiu

Marti, 2 octombrie, in sala mare a Ateneului Nicolae Balanescu a avut loc Conferinta de Municipala a organizatiei PSD Giurgiu, in cadrul careia s-au ales structurile de conducere. Cei aproape 300 de participanti au votat in unanimitate presedintele organizatiei, presedintele executix. Secretarul executiv si vicepresedintii organizatiei.Nicolae Barbu a fost reales in functia de presedinte al organizatiei municipale PSD Giurgiu. La incheierea procesului de vot (vot deschis – N.A.), Nicolae Barbu le-a multumit membrilor de partid prezenti in sala:
„Va multumesc pentru increderea si sprijinul pe care mi le-ati acordat in toate actiunile intreprinse de organizatia noastra si va promit ca nu o sa va dezamagesc nici de acum inainte. Organizatia noastra mai are de trecut cateva „examene“ serioase – alegeri europarlamentare, prezidentiale, locale si parlamentare – si vom avea rezultate la fel de bune ca pana acum“.Iata care este componenta structurilor de conducere a organizatiei municipale PSD Giurgiu, in urma votului din 2 octombrie:
Presedinte – NICOLAE BARBU
Presedinte Executiv – LIVIU IONESCU
Secretar Executiv – MARIA GHITA
Vicepresedinti – Gigi Oprisan, Mitica Sirbu, Lucian Neacsu, Alexandru Razvan Cuc, Silvian Dumitrache, Dan Liviu Cartojan, Gheorghe Fieraru, Mariana Coporan,
Membri – Sorin Marian Ruse, Mariana Neaga, Tereza Nichita, Corina Falan Ciocaltan, Dunia Palangeanu, Florian Nicolae, Nan Genu, Sorin Cepraga.