Nicolae Florian in locul lui Niculae Badalau?

Ionel Dinu, consilier local si membru in Biroul Permanent Judetean al PNL Giurgiu, nu ezita sa vina in fata presei fara subiecte… bomba.

Prezent in conferinta de presa a organizatiei municipale PNL Giurgiu, Ionel Dinu, dupa ce si-a cerut scuze prin intermediul presei de la deputatul Nicolae Florian, „pentru ce am afirmat”, nu a lasat sa treaca ocazia fara a arunca o declaratie „fierbinte”…

„Deputatul Nicolae Florian are mai putina experienta politica, in schimb are potential pentru a face mult pentru municipiul si judetul Giurgiu. Chiar sa ia presedintia organizatiei judetene a PSD Giurgiu, ceea ce este foarte posibil.

Sigur ca noil liberalii, nu vrem acest lucru, pentru ca ne-ar dezavantaja. Noua ne convine mai mult cu Badalau presedinte al PSD Giurgiu, de aceea eu ii urez acestuia din urma, viata lunga la carma PSD, pentru ca aceasta este o modalitate sigura de crestere a PNL Giurgiu”, a declarat Ionel Dinu.

Intrebat daca are vreo informatie certa despre o eventuala rocada la PSD Giurgiu, Ionel Dinu a lasat sa se inteleaga ca informatia „scapata” ar avea o sursa din interiorul PSD central.

4 comentarii

  1. @mindilica. trebuie sa-ti dau dreptate,nebuni gen napoleon dinu jhoni trebuie sa existe,din pacate,cretini ca el se ocupa de politica. aia basteptii sunt p-afara pe la multinationale sau ceo pe la firmele particulare din tara.pe mine personal,naepulaionel dinu ma amuza dar in mod amar.el si cu ogica,doi contzarani de-ai nostrii,”celebri”.

  2. Mai Bulache,daca Dinu Ionel nu exista,el trebuia neaparat inventat.Eu una il apreciez asa cum este. Daca te gandesti bine,EL ESTE ACOLO!!! Noi unde suntem??Chibitam,chibitam…

Comentariile sunt inchise