Niculae Badalau: Cladirile din Vama Giurgiu vor trece in administrarea Ministerului Finantelor

Desi Primaria municipiului Giurgiu face demersuri de cativa ani pentru a prelua in administrare cladirile nefolosite din Vama Giurgiu pentru a le reabilita si a le da o utilitate, se pare ca demersul administratiei publice nu a avut succes.
In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau a declarat ca “… Vama va fi preluata de Ministerul Finantelor pentru modernizare”…
Niculae Badalau a spus ca aceasta preluare se va face in contextul in care Romania si Bulgaria vor construi in urmatoarea perioada, noul pod peste Dunare in aceasta zona…
“Pentru preluarea Vamii Giurgiu de catre Ministerul Finantelor exista deja o Hotarare de Guvern care va fi pusa in discutie. Se vor face investitii in Vama Giurgiu… Acesta este un obiectiv national, prin aceasta vama trec zilnic 2.500 de camioane si uitati-va ca nu sunt toalete, nu am vazut arborat nici steagul Romaniei…”, a declarat senatorul PSD.
Referindu-se la constructiile din Vama Giurgiu, Badalau a spus ca aceasta a fost construita inainte de intrarea Romaniei in UE, “pentru afluxul de romani care se duceau in Turcia sa isi ia blugi si… ciunga”.