Niculae Badalau, despre „frustrarile domnului Tone”…

Vis a vis de declaratiile lui Tudorel Tone, care-l vizau pe Niculae Badalau, acesta din urma ne-a facut telefonic o declaratie:

Niculae Badalau, despre "frustrarile domnului Tone"...
Niculae Badalau, despre "frustrarile domnului Tone"...

„Este foarte adevarat ca am indoieli cu privire la domnul Tudorel Tone, si am spus in mai multe randuri ca organizatia va lua in calcul o alta numire pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Ne gandim serios la un membru PSD tanar, cu mai multa deschidere si putere de munca si implicare politica. pentru ca vrem sa ne pregatim din timp pentru alegerile din 2016, cand va trebui sa avem un candidat puternic la presedintia CJ. Sigur ca domnul Tone va fi vicepresedinte al CJ, doar in acest mandat. Si pana la urma, nu este alegerea mea, ci a organizatiei judetene. Este opinia mea… Cat despre frustrarile domnului Tone, aceasta este problema dansului. Dar cred ca trebuie ca si Tudorel Tone sa-si revizuiasca atitudinea fata de oamenii din partid. Cat despre ceea ce fac eu la PSD acum… In niciun caz nu ma ocup de frustrarile unora care vor functii cu orice pret, ci incerc sa organizez partidul”.
Despre „nepotrivirea de caracter” dintre membri PSD si PNL si despre eventuale animozitati, Niculae Badalau a declarat ca: „Nu se poate ca in cateva luni sa estompezi resentimente acumulate timp de 20 de ani, insa avem un tel comun si pentru realizarea lui, trebuie sa conlucram. Nu ne vom iubi, dar vom merge impreuna pentru eliminarea PDL din toate structurile”.