Niculae Badalau: Parlamentarii PSD de Giurgiu nu vor vota un Guvern liberal

In conferinta de presa de joi, 17 octombrie, senatorul Niculae Badalau, presedinte al PSD Giurgiu a explicat care va fi pozitia parlamentarilor PSD fata de ultimele evenimente politice. Senatorul giurgiuvean a precizat ca parlamentarii de Giurgiu nu vor intra in sala de plen si nu vor vota un guvern liberal.
NICULAE BADALAU: Daca PNL si aliatii lor de conjunctura au provocat caderea guvernului, sa isi asume si responsabilitatea provocarii acestei crize. Este datoria lor sa isi treaca guvernul, sa obtina voturi… Ei au provocat haosul, ei sa rezolve situatia!
Liberalii strigau ca din gura de sarpe ca PSD a cumparat voturi… Ei ce fac acum? Negociaza? La noi se numea cumparare si la ei se numeste negociere…

REPORTER: Credeti ca cei care pleaca de la PSD sunt rosi de grija cetateanului?

N.B.: Nici pe departe, pleaca pentru burta lor, nu au niciun fel de scrupule.

REP: Cum vedeti continuarea campaniei electorale in aceasta situatie si ce sanse ii dati candidatului PSD – Viorica Dancila sa intre cel putin in turul II?

N.B. Partidul Social Democrat este un partid mare, care se destabilizeaza greu, iar la momente de restriste stim sa strangem randurile. Campania electorala a doamnei Dancila nu va avea de suferit. Eu am convingerea ca doamna Dancila va intra in turul doi, cu sanse foarte mari de a castiga alegerile prezidentiale. Si cand spun asta ma bazez pe forta Partidului Social Democrat si, mai ales, pe forta votului. oamenii stiu sa discearna intre bine si rau, intre cei care au facut rau tarii, democratiei si cei care vor binele acestei natiuni.
Senatorul de Giurgiu a mai precizat ca PSD are majoritatea lejera in Senat si o majoritate la limita in Camera Deputatilor, ceea ce da o anumita siguranta partidului din care face parte.