Niculae Badalau – reactie dupa iesirea lui Dragnea de la DNA

bada-si-dragneaLiviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala sub mai multe acuzatii: constituire a unui grup infracţional organizat; folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. In acelasi dosar sunt urmarite penal inca opt persoane, printre care si reprezentanti de la Tel Drum, a anunţat DNA.
Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. Grupul iniţiat în anul 2001 este acuzat de comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.
Dupa iesirea de la DNA a presedintelui PSD, numarul II din partid, presedintele executive Niculae Badalau a declarat ca acuzatiile procurorilor DNA la adresa lui Liviu Dragnea sunt ”niste suspiciuni”, iar instanta va stabili dacă acestea sunt adevărate.
”Sunt niste suspicipiuni… pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti. DNA comunica ce suspiciuni are, instanta hotaraste daca lucrurile sunt adevarate sau nu. Cel putin asa ar trebui sa fie într-un stat democratic”, a declarat Badalau.
Presedintele executiv al PSD a continuat, motivand cumva prima declarative…
”In acest moment, in tara se face o politica pragmatica şi e clar ca la foarte multi oameni sau zone nu convine aceasta politica. Dar ne-am asumat reformarea României si sa construim o Românie puternica, asta ne-am asumat si cu siguranta o vom face”.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise