Niculae Badalau: Recomandari pentru “cei 16.000 de specialisti” ai PNL

In cadrul conferintei de presa de vineri, 22 noiembrie, presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau a precizat ca in ultima perioada are… un déjà vu cu cei 16.000 de specialisti fantomatici ai Conventiei Democrate din 1996, transformati acum in “specialistii” guvernului PNL.
„Si la nivel national, dar si in judetul nostru a inceput fiesta ciolaniadei. E interesant si mai ales distractiv sa stai deoparte si sa privesti batalia penelistilor pe ciolan. Se vede ca sunt flamanzi rau…
Ii sfatuiesc sa nu se ataseze prea mult de scaune, pentru ca in luna februarie, peste doua luni si ceva, vom introduce o motiune de cenzura impotriva guvernului PNL, motiune care va trece… Si sincer, imi pare rau pentru liberalii care se ataseaza prea tare de functii, nu vreau sa sufere prea tare”, a spus Badalau cu o urma de ironie.
Fostul ministru al Economiei a mai precizat ca intr-un termen foarte scurt, social democratii vor introduce o motiune de cenzura impotriva ministrului Finantelor, Vasile Florin Cîţu, ministru care ar fi imprumutat tara cu sume mari si la dobanzi imense.