Niculae Badalau: “Unde sunt trei giurgiuveni, doi dintre ei sar la gatul celui de-al treilea”

Declaratia senatorului PSD Giurgiu a venit in contextul divergentelor aparute vis a vis de starea drumului care face legatura intre Vama Giurgiu si DJ 507.
“Atatia colegi de-ai mei se pricep la drumuri, incat imi e greu sa ma mai exprim…
Am vazut si o conferinta de presa, si o reactie a domnului ministru al transporturilor, e complicat.
Dar, din punct de vedere pur juridic, singurele acte prin care se poate schimba proprietatea sau administrarea unui drum sunt hotararile de guvern, iar ele sunt promovate de prefect – ca reprezentant al Guvernului in teritoriu – si de legile care pot fi initiate de colegii parlamentari.
E clar ca aici a fost o confuzie si probabil asta-i cauza pentru care a fost citat Giurgiu ca negativ in toata presa nationala.
Acum, eu il cred si pe domnul primar Barbu, pentru ca dansul are dreptate: din bugetul comunitatii nu poate sustine si repara un drum pe care circula zilnic 2.000 de TIR-uri. E clar ca acea portiune de drum trebuie sa fie la drumurile nationale (pentru ca este de interes national) si nu are ce cauta ca proprietate sau administrare la primaria unei localitati.
Dar demersul acesta trebuie facut legal si in acelasi timp trebuie cautata o solutie cat mai trepede.
Eu n-am inteles niciodata, acolo unde sunt trei giurgiuveni, doi sar la gatul unuia dintre ei…
Si atatea institutii bagate, fara a fi subiectiv, DRDP Bucuresti nu are nicio legatura, absolut nicio legatura in toata povestea asta. Deci, pur si simplu cred ca e o confuzie vis a vis de cum functioneaza procedura asta legislativa…”, a declarat Niculae Badalau.

Un comentariu

  1. De Gigi Oprisan nu mai zice nimeni? Se aude ca s-a îmbolnăvit „subit” si este in concediu medical! Sunt curios ce diagnostic o fi având!

Comentariile sunt inchise